7 °C Stjørdal, NO
22/08/2019

Revygjeng er klar for avgang

Det øves og terpes før premieren på forestillingen «På perrongen»

HEKTISK ØVING: Det øves og det terpes, for det nærmer seg avgang for årets Hommelvikrevy «På perrongen». HEKTISK ØVING: Det øves og det terpes, for det nærmer seg avgang for årets Hommelvikrevy «På perrongen».

3. november er det klart for premiere på Hommelvikrevyens nye forestilling. Med på laget er ny regissør og flere nye aktører.

To år etter suksessen med forestillingen «På villere veier» er Hommelvikrevyen klar med ny oppsetning. Forestillingen, som har fått navnet «På perrongen», har premiere lørdag 3. november i Bruket Kulturhus. Ny på laget er regissør Roar Tromsdal.

Tromsdal er førstelektor i teaterteori og historie ved Nord Universitet, og har lang erfaring fra ulike revy- og teateroppsetninger i regionen.

Fornøyd produsent

– Vi er veldig glade for at vi har fått med oss Roar Tromsdal som regissør, sier produsent i Hommelvikrevyen Hege Olufsen.

– I tillegg til Roar har vi også med oss flere nye aktører på scenen i år. Fire ungdommer som alle har vært aktive i ulike oppsetninger med Framlaget, har nå rykket opp til aktørgruppen i Hommelvikrevyen. Det er veldig viktig for utviklingen av Hommelvikrevyen at vi greier å rekruttere unge aktører, sier Olufsen.

Mange nye innslag

Selv om mye er nytt ved årets oppsetning har Hommelvikrevyen tatt vare på mange av revyens tradisjoner også i årets forestilling.

Coop Storlien artikkelnivå

– Publikum vil også i år få se en forestilling som er en god blanding av lokale poeng og mer allmenngyldige tema, og som vanlig sparkes det både oppover og sidelengs, forteller Eggen. Bak seg har også aktørene et stødig mannskap.

– Vi har selvsagt også med oss vårt fantastiske orkester med full blåserrekke, tradisjonen tro, sier produsent Hege Olufsen.

«På perrongen» spiller 3., 6., 8. og 10. november i Bruket Kulturhus. Billetter fås kjøpt på eBillett.no. Med på billetten begge lørdagene er revyfest på Café Rampa etter endt forestilling.

Les forrige sak:
Daværende stortingsrepresentant Bård Hoksrud (t.v.) signaliserte at SIO-prosjektet skulle forlenges da han besøkte Stjørdal og etatsjef i omsorgsetaten, Hans Frederik Selvaag i desember. Nå har Stjørdal fått invitasjon om å bli med på prosjektet ut 2022.
Vil si ja til tre nye år i helseprosjekt

Både faglig og økonomisk gunstig så langt

Close