14 °C Stjørdal, NO
21/09/2020

Riksteatret kommer igjen og igjen

Teater-godbitene står i kø for å komme til Kimen

Illustrasjonsbilde fra "Sult". Illustrasjonsbilde fra «Sult».

Fem forestillinger med Riksteatret i Kimen i løpet av høsten og vinteren.

Markedsansvarlig Lene Fjellstad ved Kimen kulturhus gnir seg i hendene. Riksteatret kommer til Kimen fire ganger i løpet av de nærmeste månedene.

– Ekstra gledelig er det at turnepremieren til «Sult» er lagt til Stjørdal, nærmere bestemt 15. januar 2020. Vi hadde også turnepremieren til Riksteatrets forestilling med Are Kalvø for fire år siden, og ser frem til å ta imot Riksteatret igjen i januar, sier markedsansvarlig Lene Fjellstad som lover at det blir gjort ekstra stas på publikum den kvelden.

Men det første besøket fra Riksteatret blir allerede 27. september. Da spilles kjærlighetsklassikeren «Romeo og Julie».

– Jeg var nylig på Nationaltheatret og så oppsetningen som nå kommer til Kimen, og forestillingen
er både vakker og morsom. Hanna-Maria Grønneberg, for øvrig datteren til CC Cowboys frontfigur Magnus Grønneberg, gjør en fantastisk innsats som Julie, forteller Fjellstad.

15. oktober er det klart for «Jungelboken» og den er snart utsolgt.

– Vi får også Gørild Mauseth på besøk med forestillingen «Til barnets beste» som er sterke historier fra virkeligheten om foreldre som ikke får være mamma eller pappa for sine barn fordi den andre parten spolerer samværet. Det skjer 4. november, sier Lene Fjellstad.

Vintersesongen avsluttes med «Musikkfabrikken» 15. mars. Det er en familieforestilling med musikere fra Oslo-Filharmonien som sammen med dukker, fantastiske animasjoner på storskjerm og andre effekter tar deg med på en reise i den klassiske musikkens verden du aldri før har opplevd.

Les forrige sak:
MIDDELS SESONG: Rundt ti tonn laks er tatt i Stjørdalselva i 2019-sesongen. Etter en strålende juni, ble det litt labrere utover sommeren.
Laksesesong midt på treet

Knallbra juni - laber august

Close