6 °C Stjørdal, NO
19/02/2019

Ringer jula inn

Foran fra venstre: Olav Teigen, Roar Nygård, Torkell Sørensen Bak fra venstre: Ola Gresseth, Anders Teigen, Torgeir Lund Rotabakk, Steinar Teigen, Tor Erik Tuseth.


-Det blir en blanding av tradisjonelle og moderne julesanger. Vi  har selvsagt en kristen tro som vi håper kommer til uttrykk, sier gitarist Olav Teigen.

 

Kristen tradisjon

Olav Teigen står bak planleggingen av konserten og mener det blir et moderne preg over det hele. – Det blir en del bruk av  instrumenter og selv spiller jeg gitar. En kan si at dette er kjennetegnet for våre konserter. Flere tradisjoner har vi også: Hvert år er det fullt mulig å gi en pengegave til kirkens hjelpearbeid i Estland. Under konserten blir det en bildefremvisning av arbeidet vi hittil har gjort.

 

Gratis

Tradisjon tro er konserten uten påmelding og med gratis inngang. I år håper vi på like stort oppmøte som i fjor. Med over 600 besøkende i fjor satset vi på to forstillinger. Vi gjentar dette i år med forestillinger klokken 16.00 og 18.00 samme dag, sier Olav Teigen. –Jeg har opprettet en facebookgruppe som inneholder informasjon om konserten.

 

 


Les forrige sak:
Filipinsk kveld med suksess

  I innbydelsen til dette samværet var opplyst at det ville […]

Close