7 °C Stjørdal, NO
28/05/2020

Spar Hegra uke 22
Klar ferdigbetong unicon

Robert kan bli årets talent

Fem kjemper om gjev utmerkelse i 2. divisjon

Robert Williams har herjet på venstresiden til Stjørdals-Blink denne sesongen. Her fosser han fram i den forrige hjemmekampen, mot Arendal.

Fem finalister er klare til kåringen «Årets talent» i årets 2. divisjon. En av de fem er stjørdalingen og Blinks venstreback, Robert Williams. 2000-modellen har vært bombesikker på venstrebacken helt siden serieåpningen og har blitt bare bedre og bedre utover sesongen. Nå er han en av fem finalister i kåringen årets talent som inkluderer omtrent 350 spillere i 2. divisjon som er født i 1998 og senere.

Det er divisjonens trenere og de to landslagstrenerne Gunnar Halle og Pål Arne Johansen som har nominert de fem største talentene. Slik omtales Robert Williams i finalepresentasjonen:

SN vippskampanje 1 mobil artikkel

– Den unge venstrebacken var en av mange spennende talenter i Trøndelags flaggskip, men det ble med et innhopp for RBK i cupkampen mot Steinkjer i 2018. 19-åringen returnerte istedenfor til gamleklubben Stjørdals/Blink før årets sesong og brukte få uker på å vise at han hadde tatt steg siden han forlot klubben som 16-åring noen år før.

Med sin eminente nærteknikk, solide fysikk og fotrappe forseringer gjorde unggutten venstrebacken til sin i comeback-sesongen og resten er en solskinnshistorie for både klubb og spiller. Williams har vært en av ligaens beste forsvarspillere og har levert på et stabilt høyt nivå gjennom hele sesongen.

At Blink-spilleren er en av favorittene til å vinne årets PostNord-talent uten å ha scoret et eneste mål i årets sesong, sier litt om hvilke evner han besitter som forsvarsspiller til tross for at han også har vært viktig for det oppbyggende angrepsspillet til en velspillende Blink-offensiv.

Prestasjonene har ikke gått ubemerket hen og i sommer signerte Ranheim kontrakt med spilleren som også har spilt landskamper for G17, G18 og G19 landslaget. Nå venter nye utfordringer og ytterligere utvikling i den blå RIL-drakta. La oss håpe at de holder seg i Eliteserien og vi får se en av de beste spillerne i PostNord-ligaen 2019 på det øverste nivået neste sesong!

Williams er forøvrig den eneste finalistene fra Blinks 2. divisjonsavdeling. De fire andre er Sturla Ottesen (18), Kjelsås, Ole Martin Kolskogen (18), Åsane, Sindre Osestad (20), Fram og Oliver Valaker Edvardsen (20), Grorud.

Les forrige sak:
(Illustrasjonsfoto)
Hadde med kjøkkenkniv for å beskytte seg

Tenåring tatt av politiet i Trondheim

Close