12 °C Stjørdal, NO
07/07/2020

Rockevokalist på Uptown i helga

Til helga er Tore Andre Helgamo tilbake på Uptown!

For dere som var der sist vet dere hva det innebærer!Seks år gammel begynte turnélivet for Tore André, som ”Minitrall”-er i regi av Per K. Løberg (RIP). Plateutgivelse og jevnlige konserter i hele midt-Norge opp igjennom barneårene satte sine spor i guttungen – gode spor. Mens stemmeskiftet satte en brå og midlertidig stopper for sangkarrieren, tok Tore André gitartimer hos Torstein Flakne, og drømte seg bort i rockens verden til musikken av David Bowie og Peter Gabriel. Empire het bandet som igjen førte Tore André frem i lyset som vokalist, og som 20-åring opplevde han en kort periode med nasjonal suksess for dette bandet.

 

Norges beste rockevokalist

Mange personer i musikkmiljøet og andre i publikum mener at Tore André er blant Norges beste rockevokalister, og at han i dag fremstår som bedre enn noen gang.Stargazer er bandet i dag (formet i 2008), Dette kan legges ut med en gang. her synger og spiller Tore André sammen med sin gode kollega og gitarhelt William Ernstsen.

Stargazer’s debutalbum kom i fjor (2010), utgitt av et tysk plateselskap.Anmeldelsene fra så vel tyske, engelske, italienske, greske magasiner med flere har vært full av rosende kritikk. Med konserter på Rockefeller (sammen med Stage Dolls, sendt live på P1-scenen), Trondheim Rock (oppvarming for Gary Moore med flere), og Storåsfestivalen 2010, har bandet gjort seg positivt bemerket også her hjemme i året som gikk.

Alene med gitaren er Tore André et enmannsorkester, et fyrverkeri, en opplevelse!Musikken i repertoaret hans, utenom sin egen musikk, gjenspeiler kjærligheten til 60- og 70-tallets ekte rock and roll, med sanger fra artister som Neil Young, Led Zeppelin, David Bowie, Rolling Stones og Pink Floyd med flere. Stedet er altså Uptown Bar hele helga!

Les forrige sak:
Trond V. Hallem og Nisse Dalåmo utkjempet en rekke tøffe dueller iløpet av kampen. Her har Hallem et forsprang.
Tøft for Varden

  STJØRDAL: Nisse Dalåmo & Vardengutta kom på etterskudd i serieåpningen […]

Close