10 °C Stjørdal, NO
25/05/2019

Rød løper og brudekjoler til «Fifty shades»-premiere

|| Fredag ettermiddag er det premiere for «Fifty Shades Freed» i Kimen og brudesalongen Something Old har show i forkant av premieren. En av deres brudekjoler sees her til høyre. (Fotomontasje)||

– Derfor bruker vi rød løper og kan glede oss over samarbeidet med «Something Old» i Stjørdal som viser fram noen av sine brudekjoler før premiereforestillingen. Vi setter i gang kl. 18.00, sier kinosjef Arild Kalkvik før premieren på den tredje filmen i «Fifty Shades»-serien.

For filmen handler nettopp om at Anastasia og Christian etter et storslagent bryllup lever en drømmetilværelse som ektefolk full av erotikk og luksus. Men mørke krefter truer. Noen er ute etter å hevne seg på Christian. Derfor må Anastasia forsøke å finne ut av sannheten før de drives fra hverandre. Dette er den tredje filmen i Fifty Shades-serien basert på de bestselgende bøkene til E.L. James.

Modeller fra JM viser fram brudekjoler fra «Something Old», Pili Frisør bidrar, Vikans Blomster sørger for blomsterdekorasjoner og «Industrien» fra Sutterøy serverer kaffe.

– Dette blir en veldig flott markering, sier Arild Kalkvik som gleder seg over den store interessen for å gå på kino med mange aktuelle filmer som sørger for godt besøk.

Something Old

Unn Aarre Kvalnes har i vel ett år drevet firmaet «Something Old» hjemmefra. Der har hun innredet kjelleren på Husbymyra med et rikt utvalg av brudekjoler. Hun er opptatt av at alle skal finne en kjole som passer for dem, og av egen erfaring er hun opptatt av gjenbruk.

Coop Storlien artikkelnivå

– Det er veldig morsomt å få vise fram noen av våre brudekjoler i anledning premieren på «Fifty Shades Freed» i Kimen kommende fredag, sier hun.

Les forrige sak:
||
SKA-frika på årets første bluesjam

Selveste SKA-frika kjører en liten konsert. Før og etter konserten blir […]

Close