9 °C Stjørdal, NO
22/08/2019

Rødt vil styrke posisjonen

Grandalsmo fortsetter på toppen, men vil ha flere med seg i kommunestyret

STØRRE GRUPPE: - Vår klare ambisjon er at Rødt etter valget skal komme tilbake til kommunestyre med en større gruppe enn dagens ene representant, sier f.v. Tor Helge Rimul (2), kommunestyrerepresentant Espen Myhr Grandalsmo (1) og Anne Høgmo (7). STØRRE GRUPPE: – Vår klare ambisjon er at Rødt etter valget skal komme tilbake til kommunestyre med en større gruppe enn dagens ene representant, sier f.v. Tor Helge Rimul (2), kommunestyrerepresentant Espen Myhr Grandalsmo (1) og Anne Høgmo (7).

Rødt Stjørdal vedtok onsdag kveld sin liste foran årets kommunevalg med kommunestyrerepresentant Espen Myhr Grandalsmo og Tor Helge Rimul som kumulerte på de to øverste plassene.

– Selv om vi gjerne skulle ha hatt en kvinne på 2. plass, er vi likevel veldig godt fornøyd med at 13 av de 27 navnene på lista er kvinner, sier Tor Helge Rimul. Han har klare mål og ambisjoner på vegne av partiet.

– Stjørdal kommunestyre har i dag mange små partier. Rødt er ett av fire partier med kun én representant mens to partier har to representanter. Det har vi store ambisjoner om å gjøre noe med ved høstens valg. Vi håper å komme tilbake med en større gruppe. Jeg tror småpartiene kan spille en avgjørende rolle for å få et maktskifte i Stjørdal etter 20 år med ordfører fra Senterpartiet, sier Espen Myhr Grandalsmo som lover en aktiv innsats før valget for å kapre stemmer.

– Vi skal være flinke til å fremme vårt budskap og er spesielt opptatt av at de som har minst i samfunnet skal bli prioritert. Når Stjørdal kommune har 30 millioner i overskudd er det bare viljen det står på, sier en kamplysten førstekandidat.

Her er Rødts liste:

1. Espen Myhr Grandalsmo
2. Tor Helge Rimul
3. Oda Rønning Vikan
4. Morten Berg
5. Astrid Waatland
6. Oskar Gjevik
7. Anne Høgmo
8. Sverre Sævareid
9. Lisbeth Sørfosli
10. Stein Ove Welvang
11. Hanne Ringen
12. Cato Bakkeslett Hagen
13. Mariann Myhr Okstad
14. Anders Vikan Rønning
15. Karin Bjørgen
16. Vegar Rygh
17. Siv Iren Aas
18. Lars Moa
19. Unn Tove Myhr
20. Jan-Harald Dahlen
21. May Astrid Roesen
22. Ørjan Angelsen Berre
23. Marit Sævareid
24. Rolf Røkke
25. Bodil Totland Myhrvold
26. Robert Skrede
27. Inger Gudny Krogstad

Coop Storlien artikkelnivå

Les forrige sak:
FLAMMEKUNSTNER: Renate Saur viste frem ulike teknikker og mønstre som fotogjengen i bakgrunnen kunne ta bilder av.
Flammekunstner skal ha show i Thailand

- Jeg er nok litt mer enn gjennomsnittlig bitt av basillen

Close