12 °C Stjørdal, NO
10/07/2020

Roinnsnu starter opp igjen!

|| John Nybrodahl (82) tidligere kulturprisvinner i Malvik starter igjen opp med dansekvelder sammen med Roinnsnu 81 blandadans. Første musikk-kveld er 6.september klokka 20.00 i Ytre Malvik Samfunnshus.||

Han kan skilte med masse erfaring og en høyt hengende kulturpris fra Malvik kommune. John Nybrodahl (82) akter å starte opp med dansekveldene som Roinnsnu på Malvik ble kjente for på 80- og 90-tallet med stor suksess. Tilbudet er i første rekke tenk for voksne som liker å ta en dans på lokalet, eller rette og slett høre på fin musikk og treffe kjente. Med 20 år bak seg i Roinnsnu 81 blandadans, vet John hvilke artister publikum ønsker på scenen.

Vi startet opp Roinnsnu 81 blandadans året 1981, etter at Malvik Gammeldansforening noen år hadde fått sving på dansefoten. Oppslutningen ble raskt meget bra. Vi inviterte Tore Skogmann, Jan Borseth, Ole Ivars og Roland Cedermark blant flere andre store.  En fin gjeng pensjonister har sammen greid disse løftene gjennom årene, og dette vil vi nå revitalisere, forklarer John Nybrodahl som var byggeleder og første formann i samfunnshuset da det ble bygd sist på 60-tallet. Han er ikke særlig bekvem med at biblioteket har flyttet inn i 1.etasje, men ser at tidene forandrer seg også for huset på Ytre Malvik.

Dansekveld med Selbugutan

Det blir dansekveld med Selbugutan lørdag 6.september i samfunnshuset. Bordene er dekket og klare klokka 20.00 og dansefesten varer til 01.00. På dansefesten inngår karbonade og kaffe i billetten som selges på døra. Høstens første dans blir sammen med Selbugutan, som spiller fin dansemusikk, blandadans også med innslag av gammeldans.

Det er skikkelig spennende å dra dette i gang på nytt. Synes selv jeg begynner å dra på årene, men sammen skal vi greie dette med dugnadsvilje. Det er mange som har meldt sin interesse i å bidra, forklarer John Nybrodahl. Kanskje blir det kulturdager over to dager igjen også. Det kommer an på responsen fra publikum. Vi vet mange har gode minner fra Roinnsnu 81 blandadans. Vi ønsker lykke til med et flott initiativ.

Les forrige sak:
||
Blink med årets første tap

Ranheim var effektive og scoret to mål i første omgang. Stjørdals-Blink […]

Close