8 °C Stjørdal, NO
23/09/2020

Rønsberg har tatt over som sjef

Lederbytte ved Sankalpa Yogasenter

LYKKE TIL: Lena Marit Rønsberg (t.h.) er ny daglig leder ved Sankalpa Yogasenter i Stjørdal. Her sammen med avtroppende daglig leder Hilde Ravnå Bjørnstad (t.v.) som nå fortsetter i Trondheim. LYKKE TIL: Lena Marit Rønsberg (t.h.) er ny daglig leder ved Sankalpa Yogasenter i Stjørdal. Her sammen med avtroppende daglig leder Hilde Ravnå Bjørnstad (t.v.) som nå fortsetter i Trondheim.

Lena Marit Rønsberg er nå daglig leder for Sankalpa Yogasenter i Stjørdal.

Lena Marit Rønsberg har vært opptatt av yoga i mange år. Hun er utdannet lærer og har også brukt elementer fra yoga i undervisningen. Hun har også en bakgrunn fra drama og moderne dans med høgskoleutdanning. Men alt dette har endt opp i en stor interesse for yoga der hun er internasjonalt sertifisert.

Nå overtar hun den daglige driften av Sankalpa Yogasenter i Stjørdal etter Hilde Ravnå Bjørnstad. Bjørnstad fortsetter i Trondheim på det nyoppstartede kvinnehelsesenteret «House of Femme». Sankalpa Yogasenter har eksistert i Stjørdal siden 2004.

– Vi setter pris på lyse, flotte og moderne lokaler med en nyinnredet yogasal. Lokalene har god ventilasjon. Det er vi godt fornøyd med, sier Lena Marit Rønsberg.

Hun er opptatt av at Sankalpa skal gi et godt tilbud til alle aldre og tilpasset ulike nivå.

– I tillegg bruker vi helgene til å arrangere spennende workshops. All informasjon om aktiviteten finnes på hjemmesiden og Facebook-siden vår, sier Rønsberg, som blant annet kommer med nylanseringer nå.

– Nå lanserer vi våre tilbud med reduserte priser på medlemskap og på ukentlige klasser. Det er medlemskap tilpasset hvor ofte hver enkelt ønsker å trene. Jeg har også lyst til å nevne workshopen «Di hand handa di» som vil finne sted søndag 17. mars. Den tar utgangspunkt i «handa»: Gir du hendene dine den oppmerksomheten som de fortjener? spør Lena Marit Rønsberg.

Les forrige sak:
Nå kan boliger bli til fritidsboliger i Meråker. Landbruksdirektoratet har sagt ja til å oppheve boplikten.
Nå kan boliger bli fritidsboliger

Landbruksdirektoratet har sagt ja til å oppheve boplikten

Close