6 °C Stjørdal, NO
17/09/2021

Spar Hegra uke 37
Header-Bingo-med dato

Rosenborg-spillerne prøvde fiskelykken i elva

– Det er godt å komme seg litt bort fra det livet man lever til vanlig

Rosenborgs midtstopper Even Hovland mener det er godt å komme seg litt bort fra den vanlige hverdagen med ballspill i blant. Rosenborgs midtstopper Even Hovland mener det er godt å komme seg litt bort fra den vanlige hverdagen med ballspill i blant.

Rosenborg-spillerne tok turen til Stjørdalselva for å prøve fiskelykken.

Mandag kunne man se flere ivrige laksefiskere ved elvebredden langs Stjørdalselva. Bak allværsjakker, vadebukser og under sydvester skjulte det seg imidlertid noen velkjente fjes.

Rosenborg-spillerne hadde nemlig lagt turen til Stjørdal for å prøve fiskelykken denne våte og regnfulle formiddagen.

– Det er nok litt ukjent stil, ja. Jeg har aldri sett gutta slik før i hvert fall. Skal sies at jeg aldri har sett meg slik før heller, men det er moro å gjøre noe annet, sier Edvard Sandvik Tagseth.

– Makan til utstyr

Til tross for at midtbanespilleren er oppvokst i Stjørdal var han den siste som dro frem fiskestanga. Som på fotballbanen stilte Tagseth med taktikken i behold.

– Planen er å vente til resten sliter seg ut. Mens de spiser og tar pause skal jeg gå alene og prøve lykken. Ryktene sier at den som er minst interessert er den som får napp, forklarer han.

Stjørdaling og Rosenborg-spiller Edvard Sandvik Tagseth har aldri deltatt på lagets årlige fisketur som har blitt arrangert de siste ti årene.
Stjørdaling og Rosenborg-spiller Edvard Sandvik Tagseth har aldri deltatt på lagets årlige fisketur som har blitt arrangert de siste ti årene.

– Hvem tror du får den første fisken, da?

– Even bør få napp, for makan til utstyr som han har kjøpt seg er det nesten flaut om kan ikke får, svarer Tagseth om lagkameraten.

– Godt å komme seg litt bort

Med vann opp til midja står Even Hovland fem meter fra elvekanten. Dette er ikke ukjent terreng for midtstopperen som også deltok i fjor.

– Det er litt gøy å gjøre noe annet utenfor banen. Det blir mye tid der, og mange her har aldri prøvd å fiske, roper han inn mot land.

Fotballkameratene ankom Hegra like rundt 18.00-tiden mandag. Her griller de og fisker mellom slagene for å gjøre noe sosialt utenfor fotballbanen.

– Det er godt å komme seg litt bort fra det livet man lever til vanlig. Vi springer og sparker ball, og da er det gøy å gjøre noe annet med gjengen. Nå gjenstår det bare å få fisk da, sier Hovland.

– Hører lagkameratene sier du har sikret deg skikkelig utstyr i forkant av turen?

– Utstyret ble jeg lokket til å kjøpe av en av de andre her. Jeg fikk en god pris, men har nok ikke brukt det siden jeg var her i fjor, forklarer han.

Les forrige sak:
Emil Iversen (t.v.) ble hyllet i håndballhallen ved Meråker videregående skole tirsdag. Arrangementet ble ledet av Frode Estil, som også er verdensmester på femmila og stafetten i Oberstdorf i 2005.
– Emil er et produkt av det flotte miljøet vi har

Emil Iversen ble hyllet av elever og ledelse ved den videregående skolen

Close