5 °C Stjørdal, NO
19/03/2019

Rostad på ny plate


 Musikken på Steinar Tangstad debutplate plate er sterkt inspirert av 80-tallets hardrock med skingrende vokal og tøffe gitarriff. 2006 bygde Tangstad seg et profesjonelt lydstudio hjemme på tomta si i Mosvik. Den første fullengderen fra studioet kom nylig fra trykkeriet, og er spilt inn av Steinars eget prosjekt, Steelbone. Musikken på platen er sterkt inspirert av 80-tallets hardrock med skingrende vokal og tøffe gitarriff.

 

Å finne den riktige vokalisten har vært en utfordring. Tenorene slet med å synge lyst nok og de kvinnelige vokalistene ga låtene et helt annet uttrykk enn hva var tenkt. Valget falt på Jan Arild Rostad fra Stjørdal. Han har en mangslungen bakgrunn i stjørdals pop – og rockmiljø. Den hårfagtre friskusen har ifølge Tangstad stemmen som skal til for å ta de lyse partiene i Steelbones låter, og har i tillegg looken til en 80-talls heavyrocker.

 

Coop Storlien artikkelnivå

Hittil har ikke hele bandet vært samla på et sted samtidig.

 

Tekstene til Steelbone er på engelsk og skrevet av Rune Langfjæran. Førsteopplaget på 300 plater er allerede i salg i nærområdet.

Les forrige sak:
Feire jul borte fra hjemmet

- Ferietid er høytid blant annet for tyver som jakter på […]

Close