-6 °C Stjørdal, NO
17/12/2018

Rostad på ny plate


 Musikken på Steinar Tangstad debutplate plate er sterkt inspirert av 80-tallets hardrock med skingrende vokal og tøffe gitarriff. 2006 bygde Tangstad seg et profesjonelt lydstudio hjemme på tomta si i Mosvik. Den første fullengderen fra studioet kom nylig fra trykkeriet, og er spilt inn av Steinars eget prosjekt, Steelbone. Musikken på platen er sterkt inspirert av 80-tallets hardrock med skingrende vokal og tøffe gitarriff.

 

Å finne den riktige vokalisten har vært en utfordring. Tenorene slet med å synge lyst nok og de kvinnelige vokalistene ga låtene et helt annet uttrykk enn hva var tenkt. Valget falt på Jan Arild Rostad fra Stjørdal. Han har en mangslungen bakgrunn i stjørdals pop – og rockmiljø. Den hårfagtre friskusen har ifølge Tangstad stemmen som skal til for å ta de lyse partiene i Steelbones låter, og har i tillegg looken til en 80-talls heavyrocker.

 

Hittil har ikke hele bandet vært samla på et sted samtidig.

 

Tekstene til Steelbone er på engelsk og skrevet av Rune Langfjæran. Førsteopplaget på 300 plater er allerede i salg i nærområdet.

Les forrige sak:
Feire jul borte fra hjemmet

- Ferietid er høytid blant annet for tyver som jakter på […]

Close