3 °C Stjørdal, NO
23/10/2018

Roy Hadisubroto til Stjørdal

Joachim Munkhaug gleder seg til å møte inspiratoren Roy Hadisubroto allerede fredag. Lokale og regionale dansere bør kjenne sin besøkelsestid på workshop kommende helg. En av europas kanskje fremste dansere i sin sjanger, Roy Hadisubroto fra Nederland ankommer Dansesenteret hos Jostein Kroglund.

Sist oppdatert

 

Dansesenteret og Jostein Kroglund har fått nederlenderen Roy Hadisubroto med som instruktør og danseinspirator kommende helg. Roy er i ferd med å bli en verdenskjent danser med spesialfelt Hip Hop og dans til Michael Jackson-rytmer.

For dansere ved Dansesenteret er det en stor begivenhet å kunne ta imot Roy Hadisubroto på Workshop kommende helg i Stjørdal. På programmet fredag står Hip Hop fra klokka 17.00 til 19.00 og linedance fra 19.00. Det var i nettopp linedance at Roy virkelig slo gjennom. Hadisubroto skal lørdag vise sine kvaliteter i Couple dance med West coast swing.  Det blir også party med Roy denne kvelden med non stop dancing og Performance show, så påmeldte kan allerede begynne å glede seg. Søndag er det også et tett program med latin samba, cha cha cha rumba (Gr 3) og danseteknikk for alle gruppene etterfulgt av linedance. Blant deltakerne lokalt er Joachim Munkhaug med. Han opplevde Roy på Hamar og Dansekroken, tilsvarende Dansesenteret i Stjørdal.

De som blir med i helga kan bare begynne å glede seg. Roy er virkelig god i disse kategoriene dans. Det er som å oppleve M. Jackson live, sier Joachim Munkhaug.  

Vi har et veldig tett program fremover, men det liker vi. Den største utfordringen er å skaffe lokaler som egner seg til større dansearrangement, sier danselærer og instruktør Jostein Kroglund. I tillegg til helgas Workshop med Roy, skal danserne arrangere vårball med avslutning av sesongen onsdag 6. april med show og juniorgruppa. Torsdag er det funki kids. Opptreden også da med showgruppa. Onsdag 13. april er det Midt-Norsk. Med andre ord travle dager for dansere ved Dansesenteret hos Jostein og hjelpere.

Les forrige sak:
Arbeidsgjengen besto av Darvid Aasen, Jon Reidar Holte og Magne Werstad.
Nøkkelen på plass i Monsberga Friområde

  Under åpningen av Monsberga Friområde 13. juni 2010 fikk Stjørdal […]

Close