14 °C Stjørdal, NO
07/07/2020

Rullatorløp fylt av livsglede

Se video og mange bilder fra arrangementet

Det var varmt og eksotisk da det ble arrangert rullatorløp med Hawaii-stil ved Helsetunet i Meråker torsdag. Se mange bilder nederst i artikkelen!

– De eldre liker fart og spenning akkurat som oss. Det er viktig at de får gjøre ting utenom det vanlige, og det gleder oss virkelig å se at de setter så stor pris på dette, sier Andrea Reppe Underhaug. Sammen med Lise Vassli sto hun i bresjen for rullatorløpet som var ispedd både servering og sang og mer til.
– Dette setter vi enormt stor pris på, sier Herman Jensen som var en av deltakerne på arrangementet.
– I dag har vi både sett og følt på ekte livsglede, og det er derfor vi elsker jobben vår som helsepersonell, sier Lise Vassli, som ledet an i både sang, dans og rullatorløp.
– Vi brenner for økt aktivitet og glød hos de eldre. Et arrangement som dette vekker kampgløden. Det skaper god kontakt mellom generasjoner. Sang og musikk i hverdagen gjør noe med oss mennesker, og alle fikk masse frisk luft, sier Lise Vassli og Andrea Reppe Underhaug.
Andre bidragsytere til dagen var blant annet kantina med nydelige kanelboller og resten av hjemmetjenesten som stilte med gode bidrag.

Les forrige sak:
I helga blir det kokvarmt

...men mandag blir temperaturene halvert

Close