-3 °C Stjørdal, NO
20/11/2019

Runder av sommeren med festningsfestival

– Det blir liv, røre, mye artig og mye lærerikt

FESTIVAL: Joakim Korstad (innfelt) og resten av Korstad-brødrene inviterer til festningsfestival på Hegra festning kommende helg. FESTIVAL: Joakim Korstad (innfelt) og resten av Korstad-brødrene inviterer til festningsfestival på Hegra festning kommende helg.
Åpent julehus mobil

Historiens første festival på Hegra festning står på kjøreplanen til Metalldetektorbrødrene til helgen.

– Dette blir siste aktivitet i en hektisk sommersesong, sier Joakim Korstad. Sammen med brødrene Jørgen og Preben har han driftet Den gamle skole og museumsvirksomheten i Hegra denne sommeren. Da er det vel helt naturlig å avslutte sesongen med en festival oppe på bygdas mest kjente sted.

– Det blir liv, røre, mye artig og mye lærerikt lørdag og søndag fra klokka 11 til klokka 17 begge dager, sier Joakim Korstad.

Det blir hesteridning og leder for de yngste, smedkunst, guidede turer i festningen, kunstutstillinger, salgsboder og selvsagt åpen restaurant og museum.

– Alle helger er det godt med besøk på festningen, så nå håper vi at det kan bli ekstra mange denne siste helga i vår «driftssesong», sier Joakim Korstad, som med håp og glede har sett på meteorologenes langtidsvarsel.

– Værvarslet ser lovende ut, så vi håper på masse folk. Uansett blir dette et «forsøksår» så får vi vurdere om dette er noe å utvikle videre, sier en av tre metalldetektorbrødre.

Hegra Spbank-Stilling

Ellers oppsummerer brødrene Korstad sesongen i Den gamle skole ved E14 med et enkelt og tydelig uttrykk.

– Veldig bra. Det har vært mye besøk gjennom hele sommeren, så det har vært mye arbeid og mye artig, sier Joakim Korstad.

 

Les forrige sak:
STYRKET STALL: Roar Vikvang (stående t.h.) og hans trenerteam har en minst like god stall som i vårsesongen mener klubbens sportslige leder. Lørdag starter en svært spennende høstsesong med lokaloppgjør mot Nardo.
– Vi er et etablert topplag

Lørdag starter en meget spennende høstsesong

Close