12 °C Stjørdal, NO
26/06/2019

Russen samlet inn 163.000 til kreftsaken

Skuffet over at noen skjelte ut bøssebærerne

SOLID BIDRAG: Andrea Katrine Stokke (fra venstre), Erlend Halvorsen og Elena Cecilia Hjertø i aksjonskomiteen og resten av Ole-russen gjorde en formidabel innsats under "Krafttak mot kreft". SOLID BIDRAG: Andrea Katrine Stokke (fra venstre), Erlend Halvorsen og Elena Cecilia Hjertø i aksjonskomiteen og resten av Ole-russen gjorde en formidabel innsats under «Krafttak mot kreft».

Ole Vig-russen samlet inn 163.000 kroner til «Krafttak mot kreft».

– Selv om vi ikke klarte å slå fjorårets rekord er vi fortsatt fornøyd med innsatsen. Bøssebærerne samlet inn i overkant av 100.000 kroner, forteller pr-sjefen i Ole-russens aksjonskomite, Erlend Halvorsen. I tillegg kom det altså inn betydelige beløp via Vipps.

Selv om russen er fornøyd med resultatet var det en del negative hendelser for bøssebærerne de ikke er like fornøyde med.

– Noe mange av bøssebærerne reagerte på, var at noen få ikke var spesielt imøtekommende og grei da de kom på døren. Noen svarte frekt og «skjelte» ut noen av oss som gikk. Det at voksne ikke klarer og ta imot ungdom som bruker fritiden sin på aksjonen på en god måte, er noe vi alle synes er ganske skuffende og sjokkerende, sier Halvorsen, som understreker at flertallet var hyggelige.

– Utenom dette møtte bøssebærerne masse trivelige som ville bidra. Vi alle ved Ole Vig videregående skole vil gi en stor takk til alle som har tatt godt imot bøssebærerne, og som ga bidrag til Kreftforeningen, sier Halvorsen.

Les forrige sak:
(Illustrasjonsfoto: Widerøe)
Åpner direkterute til Helsinki

Fem ukentlige avganger til Finlands hovedstad

Close