2 °C Stjørdal, NO
30/03/2020

Russen vil gjøre et ekstra stort krafttak mot kreft

Nå ønsker de seg rekordmange bøssebærere

BØSSEREKORD: Lokal aksjonsleder for Krafttak mot kreft, Nora Skei Jensen, er veldig klar for en solid innsats for en viktig sak.
SN vippskampanje 1 mobil artikkel

Nå ønskeI fjor samlet Ole Vig-russen inn 163 000 kroner til Krafttak mot kreft. I år håper aksjonsleder Nora Skei Jensen å få med seg rekordmange bøssebærere.

Onsdag 11. mars og torsdag 12. mars skal russen ved Ole Vig videregående skole gå «manngard» for en viktig sak.
– Tidligere har aksjonen vært en kveld, i år setter vi av to ettermiddager og kvelder. Tidligere år har det også vært «bare» russen som har gått. I år håper vi å få med oss mange ekstra, både skoleelever, foreldre og andre engasjerte, sier Nora Skei Jensen.
Hun er aksjonsleder for cirka 230 rødruss ved Ole Vig videregående skole, og understreker at dette blir to fine kvelder for sine medruss.
– Her skal vi gjøre en veldig god gjerning. Det kan nok tenkes at russen blir sett på som litt rampete, men fakta er at årets kull er en fin og fornuftig gjeng, skryter Skei Jensen.
Nå oppfordrer hun de som har lyst til å gå i Stjørdal og banke på dører, ung eller gammel, om å melde seg. Det gjør du enten ved å kontakte Skei Jensen eller ved å sende en sms til 2277 der du skriver «bøsse 461010 ditt fornavn og etternavn».
– 461010 er Vipps-nummeret for innsamlingsaksjonen i Stjørdal, så hvis du vil gi et bidrag til Krafttak mot kreft kan du bruke det, sier aksjonslederen.
– Blir det ny innsamlingsrekord i år?
– Det får vi se, men russen skal iallfall gjøre en så bra innsats som mulig, lover Skei Jensen.

Les forrige sak:
Tar turen til Kimen under Norges-turneen

Sigvart Dagsland og hans band kommer i november

Close