1 °C Stjørdal, NO
26/03/2019

Russerevyen starter i kveld

Kristin Laugtug (i midten) som representerer Lys opp-aksjonen, setter veldig stor pris på at årets rødruss gir overskuddet fra russerevyen til den forebyggende aksjonen. Håkon Fånes og Harald Lauvås Korsåsen er elever fra åres avgangskull blant russen som nå inviterer til 3 forestillinger. Budskapet er: Møt opp, støtt opp!

 

Rødrussen ved Ole Vig videregående skole er klare for tre fullspekkede revyforestillinger i Stjørdal kino. Russen gir i år sitt overskudd fra revyen til Lys opp- aksjonen. En refleks- og forebyggende aksjon startet av foreldre til elever som har omkommet i trafikken. Avgangselever ved skolen denne våren, årets russ, gleder seg nå til å vise sine talenter fra revyscenen.   

Årets russekull har samlet et 50-talls avgangselever. Sammen har de i flere uker øvd på årets russerevy. Elevene Håkon Fånes og Harald Lauvås Korsåsen kan love en forestilling som er ganske unik. Årets tema er hentet fra klassisk 1300-talls litteratur, men i tillegg kan de to røpe fremføring av en lokal coverversjon fra Kaisers orkestra og at året russepresident, Nasraldin Mohammed Omar, får en større rolle i rekken av innøvde revynummer. Kinoen får også en spesiell innramming.

Vi kan ikke røpe for mye, men kan love at denne revyen med en varighet på en og en halv time ikke får noen kjedelige innslag. Vi har sikret oss godt motiverte musikk- og danseelever fra skolen som sammen med aktørene vil skape skikkelig friske revyinnslag, forteller Harald og Håkon. Kongen og kronprinsen av årets revy skal gjennomføre tre forestillinger. Den første settes opp kommende fredag 25.mars klokka 18.00. Lørdag er det to forestillinger, klokka 15.00 og 18.00. De to russegutta Håkon og Harald synes det er viktig at alle som kjøper billett hos Stjørdal kino direkte eller på nettstedet stjordalkino.no er klar over at årets overskudd går til et veldig viktig og godt formål, Lys opp-aksjonen. 

 

Coop Storlien artikkelnivå

Takknemlig for forebyggende støtte
Foreldrepresentanter for Lys opp -aksjonen er veldig glade for at russen viderefører støtten til refleksaksjonen. Kommende høst intensiveres og fornyes aksjonen med nye refleksprodukter.

Vi er foreldrerepresentanter som i en lengre periode har gitt våre bidrag til Lys opp-aksjonen. Nå er vi sammen med Trygg Trafikk i ferd med å videreutvikle aksjonen til å inkludere refleksvester og oppstartspakker til lett motorsykkel og moped-elever, forteller Kristin Laugtug. Kristin er mor til Simon Laugtug, som i 2009 omkom i en trafikkulykke på E 14 i Stjørdal. To andre elever ved Ole Vig videregående skole ble drept i trafikken samme år. Stian Lunnan og Mia Martine Steig. De tre elevene og ungdommene er på tross av sin tragiske bortgang med gjennom årets russerevy. De er med i tankene til aktører og hos et publikum som støtter opp om Lys opp-aksjonen.

Flere av elevene på skolen kjente eller var venner med Stian, Simon og Mia Martine. Selvsagt skal vi løfte dem og aksjonen videre i vår bevissthet og i videre støtte. Årets russerevy er derfor en revy med mening ispedd mye munterhet. En revy med verdier, kan vi godt si, avslutter Håkon Fånes og Harald Lauvås Korsåsen i styret for årets russerevy.

Les forrige sak:
Rensfjellrennet går imorgen

  Lørdag kl. 1000 er det igjen klart for Trøndelags eldste […]

Close