15 °C Stjørdal, NO
25/08/2019

Ryddedag utsatt etter snøvær

Meråkerbyggene gjør et nytt forsøk onsdag

Eva Lundemo koordinerer ryddedagen i Meråker. Etter snøfallet siste døgn har de valgt å utsette til onsdag. (Foto: Kjell Arnfinn Aune) Eva Lundemo koordinerer ryddedagen i Meråker. Etter snøfallet siste døgn har de valgt å utsette til onsdag. (Foto: Kjell Arnfinn Aune)

Lørdag er den store strandryddedagen, men i Meråker må de utsette aksjonen etter det siste døgnets vintervær.

– Vi har valgt å utsette aksjonen til førstkommende onsdag. Dette på grunn av været, altså snøen, sier Eva Lundemo som er lokal koordinator for aksjonen. Onsdag satser de på at snøen er borte og søppelet lettere å finne, så fra klokka 17 setter de i gang aksjonen.

– Målet for aksjonen er å gjøre vårt eget bosted penere og mer presentabelt for de som bor i kommunen og de som besøker oss. Innherred Renovasjon har levert sekker og containere kostnadsfritt, sier Eva Lundemo som har engasjert mange frivillige i ryddearbeidet.

Aksjonen i Stjørdal lørdag går forøvrig som planlagt.

Les forrige sak:
Norges nest største nettkonsern kommer til å bli en stor, spennende og viktig regional arbeidsplass med mer enn 20 lokasjoner over hele Trøndelag. Det legger til rette for spennende karriereveier for folk som ønsker seg spennende oppgaver innen strømforsyningen i Trøndelag. Inntil videre fortsetter nettkonsernets datterselskaper med navnene TrønderEnergi Nett og NTE Nett, men dette vil endre seg til høsten når nytt navn skal lanseres og implementeres. Her er de på plass foran de nye lokalene i 2. etasje i Triangel Park i Stjørdal. Fra venstre: konsernsjef Trygve Kvernland, ordfører Ivar Vigdenes, teknologidirektør Bjørn Rune Stubbe, kommunikasjonsdirektør Bengt Eidem og leder for Næringsforeningen i Værnesregionen, Jon Uthus.
Strømgigant flytter inn i Triangel Park

Norges nest største strømnettkonsern har funnet sine lokaler i Stjørdal

Close