5 °C Stjørdal, NO
19/10/2021

Spar Hegra uke 42
XC60
Header-Bingo-med dato
XC90
XC40

Brannvesenet rykket ut til oljesøl på veien

En bil har blitt fraktet vekk med bergingsbil

Foto: Anders Berg

Brannvesenet rykker ut etter melding om oljesøl på veibanen i Halsøkrysset.

Det har lekket en god mengde med olje fra en bil mens det var på vei til Halsøkrysset. Derfor har brannvesenet dratt ned til området for å legge bark på veien, slik at det kan trekke opp oljesølet.

– Vi har lagt på barken og nå får det bare ligge der, så trekker det til seg oljen. Vi har vært her en stund nå og lagt opp bark et godt stykke, så stikker vi inn igjen. Barken kommer til å tørke opp oljen ganske raskt, og det vil trekke til seg det meste, sier utrykningsleder i brann- og redningstjenesten Kim Kjenner i 19:40-tiden.

Vegtrafikksentralen kommer til å sette opp skilting om oljesøl, og motorsyklister bes om å være forsiktig når man passerer strekningen. Barken vil trekke til seg det meste av oljen, men det vil fremdeles kunne være igjen oljerester på veien.

Foto: Anders Berg

Bilen som lekket olje ble fraktet vekk fra stedet med bergingsbil, og det var ikke klart hva som var årsaken til hendelsen.

Klokken 19:53 melder 110-sentralen at brannvesenet er ferdig på stedet og tar retur. De varsler om at veibanen fortsatt er glatt på stedet.

Les forrige sak:
Kim Jørgen Sætran trives svært godt når han har mulighet til å ta en tur med sin packraft.
Flyter på Monsen-effekten: – Pågangen er veldig stor

Kim Jørgen Sætran startet eget foretak i november, og har allerede passert hundre solgte enheter

Close