13 °C Stjørdal, NO
17/08/2018

S-Ns mattips: Hjemmelaget surkål på «rekordfart»

|| ||
Nardo Bil XC60 – post
Nardo Bil V90 – post
Nardo Bil V60 – post

Sist oppdatert

https://www.youtube.com/watch?v=JBsVs0GnIlw

Julen nærmer seg, og ved Sætnans Kjøkken gleder de seg til å lage masse lekker julemat. Surkål er en av de tingene mange kjøper ferdig på butikken, og det har nok mye med tid å gjøre.

– Mange tror surkål trenger flere dager, eller i alle fall timer på å bli god, men i denne videoen viser jeg dere en enkel måte som tar under ti minutter. Jeg liker å ha tyggemotstand i kålen, vil du ha den mykere kan du varmebehandle den litt lenger, forteller sjefskokk Ole Martin Sætnan. 

Franzefozz mai18 banner

Les forrige sak:
|||
Den spesielle julekonserten

Her ser du musikkvideoen av låten «Kan du sjå mæ» som ble […]

Close