17 °C Stjørdal, NO
13/08/2020

Så var det sånn igjen…

Det blir ikke akkurat sommer i helga heller

Det er lekkert, men kanskje ikke akkurat sånn vi ønsker å ha det 3. mai... Bildet er tatt i Meråker fredag morgen. (Foto: Knut Lundemo) Det er lekkert, men kanskje ikke akkurat sånn vi ønsker å ha det 3. mai… Bildet er tatt i Meråker fredag morgen. (Foto: Knut Lundemo)

Nysnø i trærne, is på frontrutene, litt glatt på veiene. Neida, det er slett ikke uvanlig at det kommer «en vinter til» etter påske i Trøndelag. Det er bare det at det blir ekstra kaldt og hustrig bare få dager etter at vi har fyrt opp grillen, raket plena og prøvd shortsen. (Artikkelen fortsetter under bildet!)

Skal du litt opp i høyden med bil så må du være skodd for det. Dette bildet er fra Langsvola mellom Stugudal og Brekken fredag morgen. (Foto: vegvesen.no)
Skal du litt opp i høyden med bil så må du være skodd for det. Dette bildet er fra Langsvola mellom Stugudal og Brekken fredag morgen. (Foto: vegvesen.no)

Det er tidvis snøføre på veiene i vår region, og skal du oppover mot Tydal og Storlien bør du iallfall være skodd for vinterføre.

Det er dessverre heller ingen som kan love oss sol og varme fra skyfri himmel de kommende dagene. Det blir bløtt, det blir kaldt og det blir mye vind. Lørdag blir det grått og mellom 2 og 5 varmegrader i Stjørdal og det skal blåse frisk bris. I Stugudal melder yr.no et par-tre kuldegrader, 8-9 millimeter nedbør i form av snø og frisk bris opp mot 10 sekundmeter.

 

Les forrige sak:
STJERNE BLANT STJERNER: Andreas Bakkerud på plass sammen med flere hundre frivillige, som er helt nødvendig for å få gjennomført arrangementet. (Foto: Hell RX/ Erling Skjervold)
Bakkerud «sparket i gang» de frivillige

- Alle frivillige, hver eneste en, er kjempeviktig for oss

Close