5 °C Stjørdal, NO
19/10/2021

Spar Hegra uke 42
XC60
Header-Bingo-med dato
XC90
XC40

Sagatunrevy av gammelt godt merke

Damene tar godt vare på mannfolkene som er med på arbeidskveldene f.v.: Vigdis Skulbørstad, Leif “Mekonomen” Hastadklev, Hege Kristin Tollefsen, Marit Øverengen og Åse Bjørgnes. ­Magnar Stæte ble omgående tatt hånd om av damene.

 

Revygjengen som forbereder årets revy lover en forestilling av god kvalitet. Nå foregår forberedelser med innøving av sketsjene. Varierte revynumre som skulle passe for alle.

Revygjengen på Haraldreina lover at det blir Sagatunrevy som holder kvaliteten som i ”gamle” dager. Det blir sang og musikk fra eget kor og orkester. Revy med vanlig snert i svingene, og både lokale svingslag og andre sketsjer fra scenen.

Leder for Sagatun, Per Morten Dalsaunet, er imponert over interessen og dugnadsånden som hersker. Å hale i land et slikt arrangement krever en stab på om lag 60 blide og dugnadsvillige kvinner og menn. Dalsaunet legger ikke skjul på at dette skaper et utrolig positivt og godt samhold. -Vi hører latterbrølene blant de som sitter og finpusser manus mens intervjuet foregår. “-Synes du ikke at det høres ut som folket trives”, spør Per Morten Dalsaunet.

Viktig
Disse revyene har gitt oss mulighet til å bringe forsamlingshuset til den standard det har i dag. Snorre Børstad er også en av de som understreker det sosiale ved samarbeidet, men han tilføyer at han gleder seg til 4 kvelder med Sagatunrevy med fulle hus. Både Dalsaunet og Børstad lover en revy, riktignok ”uten en tråd”. Så får vi spent vente å se hva dette betyr.

Les forrige sak:
De er klare for en ny Lånke Kultur kveld med konsert og festkveld 5.februar i Lånkehallen. Fra venstre: Kolbjørn Geving, Kasper Uthus, Jannike Klæbo Nordgård, Sander Myran Kjøsnes, Julie Klæbo Nordgård og Jan Svendsen.
Lånke Kultur til Lånkehallen

      Det femte i rekken av Lånke Kultur-arrangement gjøres […]

Close