3 °C Stjørdal, NO
18/02/2019

Salget har startet

Hos Free Quent på Torgkvartalet er det 50 prosent salg på halve butikken. Her fikk kunde Anita Sagen hjelp av butikkbetjent Camilla Lindland (til venstre).


Det er ikke rart kundene nå oppsøker et variert vareutvalg i butikker på nyåret. Dette er tiden for et skikkelig røverkjøp etter som varer nå kan være priset 50-70 prosent under fastpris. Hos Free Quent veiledet butikkmedarbeider Camilla Lindland kunde Anita Sagen når innkjøp av nedsatte varer skulle skje to dager inn i det nye året. Camilla kunne tilby et bredt utvalg innen tekstiler for henne.

 

– Vi har 50 prosent på varene i hele butikken nå, her kan man velge blant gensere, ytterjakker, kjoler, smykker, skjerf og vesker i tillegg til masse annet pent. På andre siden av gangen i 2.etasje i Torgkvartalet betjener Sissel Korstad Gjølmesli kundene hos VILA. Sissel har mye i maritimt mørk blå, men også orange- paprikarød er i skuddet nå. Det skal også være utringing med bar rygg. Med andre ord har utringing flyttet sted fra bringen til rygg, og gjerne skal gensere og jumpere være brede og korte.

 

Følger med i tiden
– Kunder er forskjellige og har ulik smak med ulik oppdatering av motebildet. Det kan derfor være greit å spørre litt om hjelp til å finne fram i butikken, sier Sissel. Både Camilla og Sissel i de to butikkene vi besøkte gir nyttig hjelp på veien. Det gjelder også for de andre butikkene. For kunder på handletur i Stjørdal er det mye å velge i blant nå på nyåret. Det gjelder å sjekke ut hvem som har salg og hva som tilbys. I tillegg til stort utvalg, har altså de første dagene og ukene i januar priser som gjør handleturen ekstra artig i Stjørdal.

 

– Vi oppfordrer til å legge turen innom oss året gjen­nom, men akkurat nå er det gode priser og noe nytt er på vei inn stadig vekk, sier Sissel Korstad Gjølmesli hos VILA.

 

 


Les forrige sak:
Ann Kristin og Hallgeir Rønning med Raja i fanget hjemme på Langstein.
Ann Kristin Rønning vant fotokonkurransen

Å ta gode bilder er aldri enkelt. Selv for fotografer som […]

Close