22 °C Stjørdal, NO
22/05/2019

Salgsboom på sjøsiden

|| Daglig leder i Hommelvik Sjøside Oddstein Rygg og eiendomsmegler Morten Løvseth hos Eiendomsmegler1 er godt fornøyd med utviklingen av Hommelvik Sjøside så langt. Nå er det klart for å realisere Byggetrinn 6.||

– Det er ganske oppsiktsvekkende at et byggeprosjekt som har levd i snart sju år fortsatt kan vekke så stor interesse. Dette er den største salgsboomen helt siden starten tilbake i januar 2011.

– Hvorfor så stor interesse?

– Jeg tror det viktigste er tilbudet vi har klart å sette sammen. Det går på sammenhengen mellom størrelse og pris. Dessuten er plasseringen av byggetrinn 6 ned mot fjorden veldig attraktiv.

De minste er populære

Det er stor variasjon i størrelsene. Denne gang har vi gått helt ned til 26 kvadratmeter for ett-roms leiligheter og opp til 129 kvadratmeter for den aller største 4-roms toppleiligheten. Denne leiligheten er for øvrig plassert helt ned mot fjorden.

– Hva har det vært størst interesse for?

Coop Storlien artikkelnivå

– Så langt ser vi et lite mønster. Det er stor interesse for å komme inn på boligmarkedet. Derfor er de minste leilighetene svært attraktive. Men det er også kunder som ser mot de største og aller beste alternativene, sier Morten Løvseth.

Mer skrå

Daglig leder Oddstein Rygg kan fortelle at Skibnes Arkitektkontor har blitt tildelt arkitektoppdraget også for byggetrinn 6:

–  Dette innebærer at fasader og utforming har samme preg som tidligere bygg. Men denne gang har arkitekten gjort et par vesentlige endringer for å nyte ekstra godt av sjøutsikten.

Derfor har byggene fått en plassering litt mer på skrå i forhold til tidligere byggetrinn. Dermed oppnås enda bedre solforhold. I tillegg har de to nye byggene i byggetrinn 6 større terrasser enn i tidligere byggetrinn. Dette er blitt godt mottatt av kundene, sier Oddstein Rygg.

Ferdig til neste jul?

Oppstart er rett rundt hjørnet.  

– Vi håper å komme i gang før årsskiftet. Det er beregnet om lag ett års byggetid og det betyr at innflytting kan skje tidligst ved årsskiftet 2018/2019. Vi vet av erfaring at mange interesserte har fundert på en løsning i Hommelvik Sjøside. Nå går båten, sier Oddstein Rygg.

Les forrige sak:
||
– HUNT4 varer ikke bare én måned

  Det sier deltaker- og mobiliseringskoordinator for HUNT4, Vigdis Hjulstad Belbo. […]

Close