11 °C Stjørdal, NO
04/08/2020

Salongen fikser håret hele året

De har startet opp i ny frisørsalong på Alstadsenteret ved siden av Kiwi. Frisørene Silje Lillenes i vaskestolen og Therese Raaket sammen med innehaver Randi Vinge ønsker sine frisør- og hudpleiekunder velkommen.

 

Frosta Frisør og Velvære er egentlig firmanavnet, men Salongen brukes utad når Randi Vinge tar imot sine kunder på Alstadsenterets vestre inngang. I tillegg til tjenester som dame- og herrefrisør, har salongen ny hudpleie, massasje og velvære-avdeling. Randi har i tillegg til frisøryrket utdannelse som hud- og spa-terapeut. Frisørene Therese Raaket og Silje Lillenes arbeider på Salongen sammen med Randi.

 

– Vi har et stort utvalg produkter til hår og hud i salongen her. Bestilling av time for hudpleie, ansiktspleie og fotpleie bestilles per telefon, sier Randi men frisørtimene vil helst hun og damene skal bestilles på nettet. Bookingsystemet for frisørtimer ved bruk av data er viktig i følge Randi, og systemet er av samme type som Nikita benytter i sine salonger over hele landet. Innehaver av Salongen, Randi Vinge har arbeidet som frisør på Stjørdal og på Frosta før hun startet sin egen salong vis a vis Kiwi på Frosta nå i mai.

 

– I dag har vi kursing her på salongen av produkter fra ghd, med selger Eva Mari Schølberg på besøk, forteller Randi og er opptatt av at hennes frisører skal være oppdatert på siste nytt innen frisøryrket. To posisjoner med hårvask og to-tre punkter for frisøren i tillegg til venterom og hudpleieavdeling ligger vegg i vegg med kafeen Frøken fjong. Et nytt friskt pust innen hår og velvære kan dermed tilbys kunder på Frosta.

Les forrige sak:
De fikk oppleve bronsealderens verden. Malin, Maiken, lærer Per Kristian, Ingrid, Hedda, Mats Ole, Ava, Jonathan, Håkon, Erik og Noah ved skrubbekverna. Alle fra 5.trinn ved Haraldreina Skole.
Elever opplever bronsealderens dagligliv

  Å lage mat fra grunnen av med utgangspunkt i skrinne […]

Close