1 °C Stjørdal, NO
26/10/2021

Spar Hegra uke 43
XC60
Header-Bingo-med dato
XC90
XC40

Salt & Pepper i gata

| |

Nesten et halvt år er gått siden Salt & Pepper åpnet dørene i de gamle Mama Rosa-lokalene i Kveldskvile. Innehaver Ramazan Harmankaya er fra Tyrkia og er en mester på å lage tyrkisk mat i alle varianter. Han har god hjelp i kokke Kasimira Petrova (Mami) på kjøkkenet, og pizzaen har eksperten Schwan Mohannad ansvaret for.

– Vi har blitt godt mottatt her i Stjørdal, og jeg selv lærte dette med mat og servering av min far allerede fra året 1993, sier Ramazan. Han har drevet restaurant på Hønefoss i to år, og på Søbstad på Heimdal eide og drev han to år i bransjen.

Her hos oss lager vi maten av hjertens glede, og kundene skal være fornøyde etter et besøk. Vi har planer om utvidelser i andre etasje, slik at kapasiteten kan økes fra 90 gjester til nær 150. Vi har vår egen meny med 27 typer pizza, gresk hakkebiff, biff halapapa, mange retter tyrkisk mat og barnemenyer, sier Ramazan og er stolt over sitt yrke.

Serverer med lang erfaring     

Innehaverne har god hjelp og støtte i erfarne Monica Buchmann Sengøz, opprinnelig fra Stjørdal med røtter fra Skatval og Prestmoen. Monica trør hjelpende til med sin mangeårige erfaring fra hoteller og restauranter, blant annet i Geiranger. Innehaver Ramazan fra Ankara i Tyrkia sin onkel driver Nattergalen i Trondheim. Det er derfor personer med lang erfaring med mat vi her snakker med og om.

– Nå satser vi også på norsk og tyrkisk aften. Da serveres mange retter for prisen 199 per person. Da spiser du så mye du selv ønsker.

-Hva med take- away. Bringer dere mat også?

Ikke så langt men vi har planer om det etter hvert. Da skal våre grillede kjøttspyd også stå på menyen de må prøves ut, sier Ramazan Harmankaya som altså har tatt over etter Mama Rosa vis a vis Egon i gata.

Les forrige sak:
|
Starter Trondheimsfjord Båtutleie

Fjord og vann huser mye fin fisk, og mange liker å […]

Close