2 °C Stjørdal, NO
20/04/2019

Samarbeid om næringspark

|| FELLES OPPTREDEN: Det er store forventinger til samarbeidet i Tangen og Sutterøy Næringspark TSN. Her er f.v. Halvard Andresen, leder i interimstyret; Jon Uthus, daglig leder i SNF; næringssjef Jorulf Husbyn og Lars Strøm, Proneo. (Foto: Kjell Arnfinn Aune)||
Værnes begravelsesbyrå steindag april

Et møte for et 40-talls deltakere 24. november viste den store interessen for å utvikle et bedre samarbeid blant bedriftene på Tangen og Sutterøy, sier Halvard Andresen.

Han er leder i interimstyret for Tangen og Sutterøy Næringspark (TSN).

– Idéen til næringsparken kom opp første gang i mars 2017 i en gruppe transportbedrifter som alle har sitt tilhold på Sutterøy. Bedriftene er Innherred Renovasjon, Westgaard og Børstad Transport som tok initiativet i selskap med næringssjef Jorulf Husbyn i Stjørdal kommune, forteller Andresen som er veldig glad for at han har fått denne muligheten.

– Mitt første prosjekt er å gjennomføre en intervjurunde hos bedrifter slik at jeg lærer dem og deres virksomhet bedre å kjenne. TSN skal arbeide for bedre å utnytte den kompetansen som hver enkelt bedrift sitter på til felles nytte. På den måten skal vi øke konkurransekraften gjennom godt omdømme og moderne infrastruktur. Vi ønsker å styrke kompetanse og arbeidsplasser og bidra til at bedriftene samarbeider der de kan. Samtidig skal vi konkurrere der vi må. Bedriftene ønsker blant annet å kunne presentere seg gjennom en felles nettside og være en tydelig stemme for våre rammebetingelser. Vi holder til på et område som kan se tilbake på en rik industrihistorie. Forslaget om felles opptreden har sitt utspring i at bedriftene i stor grad har felles behov og ønsker. Samtidig er det en erkjennelse av at samarbeid kan gi bedre business, sier en forventningsfull Halvard Andresen.

Et valgt styre vil være på plass i løpet av våren 2018.

Coop Storlien artikkelnivå

 

 

 

Les forrige sak:
||
Trafikkulykke på E6

Ingen personer skal være skadet i ulykken som skjedde på E6 […]

Close