13 °C Stjørdal, NO
07/07/2020

Samarbeider om herrelag i håndball

Stjørdals-Blink og Fram har meldt på lag i 3. divisjon

Håndballederne Hege Aarstein (t.v.) i Fram og Anne Merethe Hernes i Stjørdals-Blink har funnet tonen og samarbeider nå om et nytt herrelag i håndball.

Forrige sesong var den første på mange år at Stjørdals-Blink ikke stilte med herrelag i håndball. Nå har de et nytt lag på gang, i samarbeid med Fram.

– I og med at vi måtte trekke laget før forrige sesong er vi pålagt ett års karantene. Derfor blir laget hetende Fram/Stjørdals-Blink, men navnet spiller absolutt ingen rolle, sier Anne Merethe Hernes, som er leder for håndballavdelingen i Stjørdals-Blink. Laget skal spille i 3. divisjon, men det blir ikke lokaloppgjør mot Stjørdal Håndballklubb, ettersom de to lagene er plassert i to ulike avdelinger.

Hun kan fortelle om et meget godt og fruktbart samarbeid i løpet av fjorårssesongen, både med Fram og med Selbu. Det videreføres nå med store ambisjoner for en stor gruppe unge herrespillere mellom 16 og 20 år.

– Vi har meldt på lag i gutter 16, to lag i den nyopprettede juniorklassen for herrer, i tillegg til seniorlaget. Vi er også påmeldt kvalfisering til både Bring-serien for gutter 16 og jenter 16 og Lerøy-serien for gutter 18, sier Hege Aarstein, som er leder i håndballavdelingen i Fram.

Nå skal de to damene og deres styrer, trenere og nettverk på spillerleting.

– Vi har allerede en god del tidligere spillere på blokka. Nå ønsker vi å få med flere av dem, og vi inviterer alle som har lyst å spille håndball til informasjonsmøte i Fosslia fjellhall førstkommende mandag, sier Hernes.

– Og ikke minst har vi spillere fra juniorlagene som absolutt er aktuelle for spill i 3. divisjon. Det er også en av årsakene til at vi takket ja til ledig plass i 3. divisjon, og ikke spiller i 4. divisjon,- det å kunne gi ungguttene god matching, sier Aarstein.

Det er fjorårets hovedtrener for samarbeidslaget i gutter 16, danske Bøje Kamp, som blir hovedtrener for herrelaget. Han er den som styrer mye av den sportslige utviklingen i Stjørdals-Blink håndball for tiden og utgjør det sportslige utvalget sammen med Kirsti Bekken og Ørjan Kirkefjord.

– Ambisjonene i dette comeback-året er at vi skal gi et godt tilbud til absolutt alle spillere. Så får vi satse på å holde plassen i 3. divisjon, sier Anne Merethe Hernes.

 

 

Les forrige sak:
(Illustrasjonsfoto)
Guttegjeng ringte på og stakk av – til slutt banket mannen opp den ene

Unge gutter plaget mann i månedsvis

Close