1 °C Stjørdal, NO
26/03/2019

Sandfærhus Bilpleie vokser

Daglig leder Morten Nyeng ved Sandfærhus Bilpleie har nå ansvaret for en bedrift med 7,5 mill. kr. i omsetning i 2010 og åtte årsverk med ti mann på lønningslisten.

 

– Vi startet med fire ansatte i 2007. Når har vi en fordobling på arbeidsstokken siden oppstarten, sier han.

– Vår største kunde er Sandfærhus Parkering. Over 80 % av vår omsetning er knyttet til parkering fra folk som er ute og reiser. De synes det er praktisk å komme hjem til en ren bil. Vi lever i en travel verden. Da er det godt å få utført arbeid på bilen mens den ellers ikke er i bruk, sier Nyeng som sitter på et illustrerende tallmateriale:

 

Coop Storlien artikkelnivå

Mer på  antirust

– Vi har også en betydelig omsetning på antirust. Det var 1,5 mill. kr. i 2010. Her er det i større grad lokal etterspørsel framfor etterspørsel fra de som parkerer. Det viser hvor viktig det er å ha en god markedsføring av våre tilbud.  I 2010 hadde vi 32 % økning på antirust i forhold til 2009 med 408 biler til behandling. Det viser seg at det er veldig stor forskjell på bilmerkene når det gjelder rustangrep. Men vi trekker kunder fra et stort område også på antirust, sier Nyeng som legger stor vekt på profesjonelt godt arbeid:

– Vi tar bilder av bilen før behandling for å vise kunden hva som er blitt gjort når den hentes. Kunden får med en CD som dokumentasjon ved henting av bilen og kan se at vi har gjort en ordentlig jobb. Det er viktig for oss, sier han.

– Hvor viktig er det med antirust?

– Det er absolutt verdt å ta en antirust behandling. For det er for eksempel dyrt å skifte bremserør hvis du må gjøre det. Da er det bedre med antirustbehandling, sier Nyeng som er godt fornøyd med samarbeidet med Dinitrol, verdens største antirustkjede:

 

Godkjent

– Vi er et godkjent Dinitrol-verksted. De er veldig seriøse og jobber med importørene på bilene. Det er avgjørende med riktig sprøytebehandling slik at følere ikke blir ødelagt. Det er viktig å vite hvor en skal sprøyte.

Hvilket verktøy og produkt skal benyttes for å oppnå best mulig resultat? Bilene blir i dag bygget mer og mer avansert. Her er det også skjulte hulrom, avstivninger, airbagger og kollisjonssensorer som gjør det tynne karosseriet følsomt for rust. Derfor er det nødvendig med et spesialtilpasset sprøyteskjema for hver enkelt bilmodell.

Dinitrol prioriterer sprøyteskjema. Våre skjema kan hjelpe til med å holde bilene mest mulig rustfrie. Dinitrol er verdens største produsent av produkter for antirust behandling, sier Nyeng som også har blikket festet mot den første lørdagen etter påske:

 

Åpen dag 30.04.

– Da snakker vi om lørdag 30. april. Da har Sandfærhus Bilpleie en ”Åpen Dag” fra kl. 09.00 – 14.00. Det er en dag der vi gir veldig fine rabatter. Men da må du møte opp for å nyte godt av rabattene. Denne dagen kan du sjekke bilen uten betaling og det er ingen kjøpsbetingelse.

Rusten kommer ofte innenfra og er lite synlig. Begynnende rustangrep kan oppdages med et hulromskamera. Alle som bestiller polering denne dagen får dette til en spesialpris. Men begge tilbudene betinger altså oppmøte.

– Hvorfor det?

– For det er et poeng for oss å vise fram tilbudet vårt. Derfor vil vi at folk skal komme, sier Nyeng som også lover servering av varm og kald drikke sammen med nydelig hjemmebakst på den åpne dagen.

– Alle bilister med familie er hjertelig velkommen til denne dagen der vedlikehold av bilen står i fokus, sier daglig leder ved Sandfærhus Bilpleie, Morten Nyeng.

 

Les forrige sak:
Vårrengjøring i gatene

Vårrengjøring i Stjørdalsgatene Nå blir gatene i Stjørdal skikkelig rene, etter […]

Close