6 °C Stjørdal, NO
19/02/2019

Sandvik fortsetter som leder

|| Hele styret i Stjørdal Arbeiderlag ble gjenvalgt under årsmøtet. Fra venstre: Leder Toril Sandvik, sekretær Martha R. Berbu, styremedlem Morten Leer, stortingsrepresentant Kirsti Leirtrø som besøkte årsmøtet, kasserer Venke Reiten og nestleder Torger Størseth. (Foto: Privat)||

 Årsmeldingen som ble lagt fram for årsmøtet i Stjørdal Arbeiderlag viser at laget har bortimot 150 medlemmer, og har hatt god aktivitet, ikke minst under valgkampen. Det skriver laget selv i en informasjon til pressen. Laget har også hatt fokus på lokal vinkling på helse- og eldrepolitikk og sentrumsplanen.

Årsmøtet gjorde tre uttalelser om helse- og omsorgstjenester og økte stillingsandeler i Stjørdal kommune, om flyktninge- og integreringspolitikk, og om behov for endring av reglene og mer lokal styring med nyttekjøring av snøskuter.

Arbeiderlagets årsmøte hadde besøk av stortingsrepresentant for Trøndelag, Kirsti Leirtrø, som har røtter i Stjørdal. Hun ga en meget god innledning til debatt om partiets situasjon, utfordringer det siste halvåret og oppgaver videre, melder arbeiderlaget.

Hele styret i Stjørdal Arbeiderlag ble gjenvalgt. Det betyr at Toril Sandvik fortsetter med øvrig styre som ser slik ut: Nestleder Torger Størseth, sekretær Martha R. Berbu, kasserer Venke Reiten og styremedlem Morten Leer. Varamedlemmer til styret er Torbjørn Fagerli, Renate Nyborg Eikrem, Tor Inge Pedersen, Sissel H. Bakken og Leif Kristoffersen.

Les forrige sak:
||
Drømmen er en broderingsmaskin

Her kan du bidra til å oppfylle drømmen til Terje Halsen! […]

Close