3 °C Stjørdal, NO
14/11/2018

Sang-glede i kveld søndag

Etter søndagstur og middag er dere hjertelig velkommen til å stikke innom samfunnshuset i Stjørdal for å være med på musikk-kaféen til Stjørdal Blandakor. Velkommen! sier Torhild Kløften Bergh og Anders Våset.

Sist oppdatert

 

Kommende søndag den 10. april kl. 18.00 arrangerer Stjørdal Blandakor den vårlige utgaven av sin populære musikk-kafé på Stjørdal samfunnshus.

– Denne gang har vi i koret fått med oss Ytterøy Viseklubb. De vil glede oss med sitt lette og glade repertoar, sier Torhild Kløften Bergh og Anders Våset som har fått ansvaret for å skape litt blest omkring arrangementet:

– Men vi har flere gjester.

– Hvem da?
– Det er herrer som er glade i å synge! Vi snakker om herravdelingen i Lånke Kor-all.

– Hva vil de bidra med?
– Ryktene sier at de denne gang har øvd ekstra på sanger av de svenske trubadurene Carl Michael Bellmann og Evert Taube. Vi regner med og gleder oss til å få høre noen viser fra disse aktørene, sier Bergh og Våset som ser fram til å sange mange mennesker i samfunnshuset omkring sangen.

– Hva skal Stjørdal Blandakor framføre?
– Blandakoret har bl. a. norske folkeviser på sitt program. Det er for eksempel ”Den norske dalevise” og ikke minst ”Dæ e so fagert i Finneslottet” – en liten svensk hyllest til sola!

– Blir det allsang?
– Ja visst! Allsangen vil runge. Utlodning hører med. Vi har mange fine gevinster. Og nydelig servering er som vanlig inkludert i inngangsbilletten.

Kom til samfunnshuset søndag ettermiddag. Vær med og dyrk sangskatten. Vi skal lage ei trivelig stund. Hjertelig velkommen! sier Torhild Kløften Bergh og Anders Våset.

Les forrige sak:
Smilefjes fra Mattilsynet

  To av serveringsstedene i Kjøpmannsgata på Stjørdal, China Palace Restaurant […]

Close