7 °C Stjørdal, NO
22/03/2019

Sang-glede i kveld søndag

Etter søndagstur og middag er dere hjertelig velkommen til å stikke innom samfunnshuset i Stjørdal for å være med på musikk-kaféen til Stjørdal Blandakor. Velkommen! sier Torhild Kløften Bergh og Anders Våset.

 

Kommende søndag den 10. april kl. 18.00 arrangerer Stjørdal Blandakor den vårlige utgaven av sin populære musikk-kafé på Stjørdal samfunnshus.

– Denne gang har vi i koret fått med oss Ytterøy Viseklubb. De vil glede oss med sitt lette og glade repertoar, sier Torhild Kløften Bergh og Anders Våset som har fått ansvaret for å skape litt blest omkring arrangementet:

– Men vi har flere gjester.

– Hvem da?
– Det er herrer som er glade i å synge! Vi snakker om herravdelingen i Lånke Kor-all.

Coop Storlien artikkelnivå

– Hva vil de bidra med?
– Ryktene sier at de denne gang har øvd ekstra på sanger av de svenske trubadurene Carl Michael Bellmann og Evert Taube. Vi regner med og gleder oss til å få høre noen viser fra disse aktørene, sier Bergh og Våset som ser fram til å sange mange mennesker i samfunnshuset omkring sangen.

– Hva skal Stjørdal Blandakor framføre?
– Blandakoret har bl. a. norske folkeviser på sitt program. Det er for eksempel ”Den norske dalevise” og ikke minst ”Dæ e so fagert i Finneslottet” – en liten svensk hyllest til sola!

– Blir det allsang?
– Ja visst! Allsangen vil runge. Utlodning hører med. Vi har mange fine gevinster. Og nydelig servering er som vanlig inkludert i inngangsbilletten.

Kom til samfunnshuset søndag ettermiddag. Vær med og dyrk sangskatten. Vi skal lage ei trivelig stund. Hjertelig velkommen! sier Torhild Kløften Bergh og Anders Våset.

Les forrige sak:
Smilefjes fra Mattilsynet

  To av serveringsstedene i Kjøpmannsgata på Stjørdal, China Palace Restaurant […]

Close