14 °C Stjørdal, NO
29/05/2020

Sangkafe med blandakoret

Lover en trivselskveld av de sjeldne

Nå blir det en ny sangkafe i Kimen kulturhus. Det er tradisjonen tro Stjørdal Blandakor som arrangerer og får besøk av blant annet Stjørdal Pensjonistkor, Bjørn Wærnes, kulturskoleelever og musikere. Torhild Kløften Bergh fra blandakoret ønsker i likhet med arrangørene velkommen til en trivelig kor- og musikkveld. Nå blir det en ny sangkafe i Kimen kulturhus. Det er tradisjonen tro Stjørdal Blandakor som arrangerer og får besøk av blant annet Stjørdal Pensjonistkor, Bjørn Wærnes, kulturskoleelever og musikere. Torhild Kløften Bergh fra blandakoret ønsker i likhet med arrangørene velkommen til en trivelig kor- og musikkveld.

Nå blir det en ny sangkafe i Kimen når Stjørdal Blandakor får med seg gjestekor, musikere og varierte artister. Publikum inviteres med opp den grønne trapp til tirsdagskonsert med sangkafe.

Tradisjonen tro blir det hver høst ny sangkafe med blandakoret. I tillegg til flott sang og musikk er koret kjent for sine nydelige smakebiter sammen med kaffe i pausen. Nå blir konsertdag tirsdag 22. oktober og musikalske gjester er Bjørn Wærnes, Stjørdal Pensjonistkor og kulturskoleelever. Koret får eminent støtte fra musikerne Knut Dahle på tenorsaksofon og Samuel Kylsberg på piano. Torhild Kløften Bergh fra blandakoret sier det ligger an til en trivselskveld av de sjeldne.

– Vi i koret har lang erfaring med å arrangere denne type konserter. I Kimen ligger forholdene til rette både for allsang og gjestekor med musikere. Vi serverer noe å spise og drikke i pausen på billetter som kan kjøpes i biblioteket, eller på kimenkulturhus.no sier Kløften Bergh. Kontanter kan alltid være greit å ha med når loddsalg starter og fine premier trekkes. Ingvill Vaagan Kløften er blandakorets dirigent, og som navnet hentyder er det flotte representanter blant både menn og damer i arrangørkoret. Torhild Kløften Bergh håper mange finner veien til boks 1 i Kimen denne tirsdagen 22. oktober. Dørene er åpne fra klokken 18 da de minste foretrekker barne-tv.

SN vippskampanje 1 mobil artikkel

Les forrige sak:
Til finale etter målfest

Lånke møter Nidelv i cupfinale

Close