7 °C Stjørdal, NO
17/09/2019

Sangkafè på Trudvang

Torstein Skjei og Mary Kjelaas i Lånke Kor-All, gleder seg til sangkafè på Trudvang. De håper at mange kommer for å tilbringe søndagskvelden den 17.mars sammen med sang- og musikkglade gjester.

 

Søndag 17. mars kl. 18.00 er det igjen klart for den populære sangkafèn på Trudvang i Lånke. Her vil det bli tradisjonell kormusikk, visesang og allsang.

Gjester
Det er nye gjester som blir invitert hvert år. Torstein Skjei forteller at i år har de invitert Kor E-14 fra Meråker med dirigent Gunn Turid Jørgensen, Hommelvik mannskor med dirigent Torstein Fossmo og Neatrall fra Selbu. Han trur at disse vil levere et variert og veldig godt program. Foruten disse skal Svend Aftret akkompagnere på trekkspill under allsangen.

Lånke sanitetsforening
Matservering skal det også være og Torstein er veldig glad for at Lånke Sanitetsforening tar den jobben, og det gratis. Dermed kan det jo bli en gjenytelse i form av litt sang fra kortet når saniteten ønsker det.
-Det hadde blitt smått med matlagingen dersom vi karan skull ha stått for den, sier Torstein Skjei smilende og legger til at inngangen er på 120 kroner inkludert matservering. Og her er det snakk om god mat.

Siden det er mange som kommer på disse kveldene er det et tegn på at behovet for å få en rolig og avslappende kveld i en ellers travel hverdag. Når det blir servert med mye fin sang og musikk er det all grunn til å ta turen til Trudvang.

Coop Storlien artikkelnivå

Kor-tur
Mary Kjelsaas er dirigent for Lånke Kor-All. Hun forteller at dette også er en fin øving før koret drar til Riga. 3. mai går turen dit hvor de skal opptre i Peterskirken og ha Torgkonserter. Programmet er ikke helt lagt opp ennå, men musikken er klar. Det skal være en lett blanding av nordiske sanger og de skal både passe for kirke og for utendørs opptreden. De gleder seg til den reisen og håper å få treffe sangglade mennesker i Riga.

-Men vi trenger flere medlemmer. Så er det noen mannfolk som har lyst til å synge sammen med oss, så er det bare å møte opp onsdager kl 1900 på Lånke skole, sier Mary Kjelaas. Som forteller at koret har 15 medlemmer med godt humør og stor sangglede.

 

 

Les forrige sak:
Det er økende interesse for denne vinter- og sommersporten i Trøndelag. Mye kiting skal foregå i Stugudal denne helga.
Kite-kurs på Patrusli Gård

  De befrakter seg selv over fjell og på islagte vann. […]

Close