-1 °C Stjørdal, NO
18/10/2021

Spar Hegra uke 42
XC60
Header-Bingo-med dato
XC90
XC40

Sangkafe på Trudvang

Søndag 3. april klokka 17.00 inviterer Lånke Kor-all til Sangkafe på Trudvang. Fire kor deltar, og Torstein Skjei, Vidar Foss og Jan Belsvik ønsker velkommen til vakker sang med Bellmann og Taube. Allsang og solosang av Øyvind Heimstad.

 

Lånke Kor-all sin herreavdeling inviterer til sangkafe på Trudvang i Lånke. Koret har med seg Selbuklang, Bygdaljom fra Skatval og Kor-M fra Hommevik.

Gi meg en sang og din sjel flyver lett som vinden. Et uttrykk som ivrige korister gjerne kan bruke når sangens kvalitative innhold skal beskrives med korte ord. Herrene i Lånke Kor-all vet alt om de gode effektene sang og korsang har for kropp og sjel. Kameratslig og muntert er det også ofte når Lånke Kor-all sin herre- og dame avdeling fremfører sine sangnummer for et bredt publikum. Nå inviterer korets herrer til Sangkafe på Trudvang. Jan Belsvik, Torstein Skjei og Vidar Foss i arrangementskomiteen har fått med seg korene Selbuklang, Bygdaljom og Kor-M i Hommelvik.

Bellmann og Taube på menyen
Vi kan allerede nå røpe at dette blir en sangkafe med sang og musikk fra Carl Michael Bellmann og Evert Taube sitt repertoar, forteller Torstein Skjei. Ovakleivas ukronede sangfugl startet i Elvran Songlag allerede året 1959. Torstein har i årene som fulgte hatt med seg sangen videre i Lånke Mannskor og nå altså Lånke Kor-all. Jan Belsvik startet med sang i Lånke Kor-all i 1986, som var oppstartsåret for koret. Vidar var med to år i mannskoret før han slo seg i lag med kor-all sangerne fra samme år som Jan. De glade koristene i Lånke Kor-all deltar jevnlig på opptredener, konserter og fremføringer. Lånke Aldersheim er fast arena.

Nå blir det på nytt en sangkafe. Denne gang på Trudvang, en arena som er viden kjent som grendehus i Lånke. Vi har vært heldig og fått med oss tre andre kor og kan love mye vakker sang både fra kor og gjennom allsang. Øyvind Heimstad fra Skatval er ventet på scenen med solo-innslag. Et 50-talls sangere er ventet til sangkafeen, og inngang på 100 kroner inkluderer servering, avslutter Torstein Skjei, Jan Belsvik og Vidar Foss.

Les forrige sak:
Lotto-millionær fra Hell

Hell på Hell   En beboer på Hell ble begunstiget i […]

Close