17 °C Stjørdal, NO
13/08/2020

Satser mer på gulv og fagkompetanse

Eksperter på alt fra tak til gulv

Eier Tor Stamnes og Anita Moan Tiller har utallige gulv-varianter å tilby. (Foto: Siw Larsen) Eier Tor Stamnes og Anita Moan Tiller har utallige gulv-varianter å tilby. (Foto: Siw Larsen)

De ser helheten fra gulv, via vegger og til tak. Nå satser Fargerike Stjørdal enda mer på fagekspertisen sin.

– Vi har bygd om inne i butikken og fått fram helheten bedre. Og ikke minst har vi laget en egen gulvavdeling som er det første som møter kundene på vei inn i butikken, sier Anita Moan Tiller.
Både hun og de to andre ansatte i butikken, Stina Engan Klevan og Line Woldmo, er strålende fornøyd med de endringene de har gjort.
– Vårt mål er å få vist fram at vi har alt som trengs, – enten det dreier seg om et helt hus eller et oppussingsprosjekt på ett rom, sier Moan Tiller.

Kreative timer

Vi omgir oss med farger, ulike varianter av gulv og tapeter, og våre valg påvirker oss. Da er det greit og kunne diskutere med noen som kan bistå med gode og velbegrunnede tips og råd.
– Vi har laget oss en splitter ny fargevegg der våre farger kommer godt fram. I vårt kreative hjørne kan vi samles rundt de store arbeidsbordene våre, og sammen finne gode løsninger. Her kan vi stå i timevis sammen med kunder som ønsker hjelp og tips til alle rom i et nytt hus.
– Men i tillegg tilbyr vi også hjemmebesøk. Har du et større prosjekt du trenger ekstra bistand til så kommer vi hjem til deg, reklamerer Anita Moan Tiller. (Artikkelen fortsetter under bildet!)

PROFF PÅ FARGER: Anita Moan Tiller (t.v.) og Stina Engan Klevan er to av ekspertene som geleider deg gjennom farge- og materialvalg.
PROFF PÅ FARGER: Anita Moan Tiller (t.v.) og Stina Engan Klevan er to av ekspertene som geleider deg gjennom farge- og materialvalg.
Enda mer tilgjengelig

Fargerike Stjørdal eies av malermester Tor Stamnes, men han jobber nå som faglærer ved Ole Vig videregående skole. I tillegg er han fortsatt ute i felten og hjelper butikkens kunder med praktiske oppgaver som for eksempel gulvlegging. All hans faglige ekspertise deles raust med de ansatte i butikken.
– Det finnes jo et utall av muligheter, så for oss er det viktig å finne hva som passer best til den enkelte kundes behov der og da. Da får vi virkelig brukt fagkunnskapen vår både om farger og materialer, sier Anita Moan Tiller.
I samme åndedrag som de nå har oppgradert butikken sin har de også utvidet åpningstidene. På hverdager holder de nå åpent til klokka 17, og på lørdager fra klokka 9 fram til klokka 14, som er en time lenger enn tidligere.

Les forrige sak:
RÅ OPPLEVELSE: Bilen til Tore Kristoffersen har fått seg ny, og enda råere, motor. Er du blant de fire heldige publikummerne, kan du få deg en heftig tur rundt Lånkebanen i denne neste helg.
Fire fra VM-publikum får drømmetur

- Vil få seg et sjokk, sier Tore Kristoffersen som skal gi full gass

Close