9 °C Stjørdal, NO
23/09/2020

Satser på å gjennomføre karusellen også i år

Planen er å arrangere det første løpet 1. juli

Mr Nybrottkarusellen, Olaf Lydvo, tar sikte på å gjennomført årets karusell med oppstart 1. juli. (Arkivfoto)

Nybrottkarusellen er ett av dalførets aller mest tradisjonsrike idrettsarrangement. Til tross for koronasituasjonen ser karusellgeneral Olaf Lydvo muligheter for å komme i mål også i år.

– På grunn av koronasituasjonen så kunne vi ikke gjennomføre 1. løpet den 20. mai og det 2. løpet den 10. juni. Imidlertid så vil det etter signaler fra regjeringen komme nye og mer fleksible regler etter 15. juni, slik at Nybrottkarusellen forhåpentligvis kan gjennomføres også i år, skriver Lydvo i en informasjon som er sendt ut.

Det foreløpige løpsprogrammet har oppstart med det første løpet 1. juli. Da er det 5 kilometer i langkarusellen og 2,1 kilometer i kortkarusellen. Løp nummer to er foreløpig planlagt til 22. juli. Det tredje løpet er datobestemt til 20. august, mens årets fjerde og siste løp foreløpig er berammet til 15. september. De to siste løpene, 3000 meter og 1500 meter på bane, skal gjennomføres på Øya stadion i Hommelvik. Dette fordi arbeidet med oppgradering av Øverlands Minde til NM i 2022 skal starte i sommer.

Les forrige sak:
84-åringen skal trene fram ny supertraver

- Han blir veldig bra, hvis han ikke «uhæpper» seg

Close