23 °C Stjørdal, NO
22/05/2019

Satser på eget firma og «husmortjenester»

Elina Martinsen starter firmaet Husmor Dags-Service

NY AKTØR: Elina Martinsen har startet Husmor Dags-Service. Hun tilbyr private omsorgstjenester og «husmortjenester» i Stjørdal og Malvik. NY AKTØR: Elina Martinsen har startet Husmor Dags-Service. Hun tilbyr private omsorgstjenester og «husmortjenester» i Stjørdal og Malvik.

Elina Martinsen har etablert selskapet Husmor Dags-Service. Nå er hun ute på «kundejakt» i Stjørdal og Malvik.

 Hun har økonomisk utdannelse og har solid faglig ballast i den retningen. I et trangt arbeidsmarked satser Elina Martinsen på en helt ny retning.

– Jeg tilbyr det meste av privat omsorg og tjenester, sier Elina Martinsen og ramser opp.

– Innkjøp, matlaging, ledsaging med egen bil, treningshjelp, rengjøring og storvask, sier Martinsen.

Hun er bosatt i Trondheim, men har tidligere bodd mange år i Stjørdal. Nettopp det er en av årsakene til at hun nå sikter seg inn på det private omsorgsmarkedet i Stjørdal og Malvik. Hun tror absolutt at det er et marked i disse to kommunene.

– Det vil jeg absolutt tro. I Trondheim er det veldig mange aktører innenfor denne bransjen. I dette området er det ikke så mange, sier Elina Martinsen, som fortviler over et knalltøft arbeidsmarked.

Coop Storlien artikkelnivå

– Jeg forstår ikke hvorfor det skal være så vanskelig å finne seg en jobb i området, men sånn er det. Nå gleder jeg meg veldig til å komme i gang for fullt i min nye jobb, sier Elina Martinsen, som håper mange tar kontakt.

Les forrige sak:
NYE VEIER AS ORIENTERER. – Vi er svært glade for at utbyggingssjef Jørund Gullikstad fra Nye Veier kommer på vår trafikkveld 26. september klokken 18.00 for å orientere om den forestående vegutbyggingen, sier f.v. Magnar Lillemo, Annette Jensen, Johan Kristoffersen og Alf Erik Skar fra Gjensidige Stjørdal.
Orienterer om utbygging av E6

Utbyggingssjef Jørund Gullikstad fra Nye Veier AS kommer til Stjørdal for å delta på Trafikkveld

Close