-6 °C Stjørdal, NO
02/12/2021

Spar Hegra uke 48
Header-Bingo-uten dato

Håper på fullt hus i Kimen: – Det å få sitte sammen og spille er uten tvil det beste

Lånke musikkforening er klare til konsert i Kimen kulturhus sammen med Are Hembre med familie. Foto: Privat

Etter flere utsettelser det siste halvannet året kan Lånke musikkforening og Are Hembre med familie endelig invitere til konsert i Kimen kulturhus.

Konserten med Lånke musikkforening og Are Hembre i Kimen kulturhus skulle opprinnelig arrangeres i april i fjor, men har vært utsatt tre ganger på grunn av koronapandemien.

Torsdag 28. oktober skal konserten endelig gjennomføres inne i storsalen på Kimen kulturhus.

– Vi gleder oss veldig. Det er plass til 560 inne i storsalen på Kimen, og det hadde vært veldig hyggelig om vi hadde fått fullt hus, sier Olav Røddesnes i Lånke musikkforening.

Lånke musikkforening er hovedarrangør for konserten, og de har fått med seg solisten Are Hembre, hans mor Lise Anette, søster Linn-Silje og pianisten Trond Hustad som skal gjøre låter sammen med korpset.

– For korpset betyr det mye å få muligheten til å samarbeide med dyktige solister. Dette er lærdom vi tar med oss videre i utviklingen av korpset, sier Røddesnes.

Mye kjent musikk

Han forteller at publikum kan forvente seg mye kjent musikk, fra James Bond til Les Miserables.

– Gabriels obo, Gabriellas sång og The Prayer er blant låtene korps og solister skal gjøre sammen. Solistene vil også ha sine egne låter sammen med Ares pianist Trond Hustad, mens vi i korpset kal gjennomføre egne korpsarrangementer med mye trøkk i, sier Røddesnes.

Etter halvannet år uten de store arrangementene er han nå glad for at kulturlivet har kommet i gang igjen, og at musikkforeningen med rundt 30 medlemmer endelig kan spille konserter.

– Aktivitetsnivået i korpset har vært preget av koronasituasjonen. Vi har forsøkt å ha digitale øvelser for å holde aktiviteten i gang, men det å få sitte sammen og spille er uten tvil det beste med denne hobbyen, avslutter han.

Les forrige sak:
Poengdeling i bunnoppgjøret

Close