8 °C Stjørdal, NO
29/05/2020

Satser på lokale artister

Komiteen for Stjørdalsdagene består av leder Odd Ivar Knutsen, Stein Arve Strand, Trond Sæther,Jan Sakshaug (på bildet) ogArve Leren.

 

Hovedarrangøren er som alltid Halsen skolekorps, men mange andre lag og foreninger har også arrangement disse dagene som boder, opptog og egne arrangement og utstillinger. Alle detaljer vil komme senere på våre nettsider, samt klokkeslett for hendelsene.

SN vippskampanje 1 mobil artikkel

 

Av Stjørdal, om Stjørdal og for Stjørdal

Medlem i komiteen, Jan Sakshaug lover musikk og aktiviteter for alle aldersgrupper. Lokale artister, band og aktiviteter er vår satsning i år. Stjørdalsdagene finner sted den nest siste uka i august. Flere detaljer kommer på http://www.halsenskolekorps.no.  I grove trekk er programmet som følger:

 

·        «Allsang på Halsen» ledes av Ole Ivar Teigen  gjennom «Teigens Project» og finner sted under onsdagens fest i natt onsdag 14.08, i tillegg kommer tog og salg i bodene. Gate stenges klokken 18.00, opptog fra klokka 19.00. Deretter går det slag i slag med underholdning og musikk.  «Allsang på Halsen» går på ca klokka 20.00.  Arrangement slutter klokka 23.00. Deretter blir det musikk og  lysshow med Dj Emil for ungdommen, samt nostalgimusikk på en annen scene. Her satses det på musikk for en mer voksen aldersgruppe som 70-talls – bandene Aunes orkestra og Circle five.

·       Onsdag 15.08 inviterer Frivillighetssentralen til flerkulturelt marked med mat og andre salgsvarer på torget, samt ulike aktiviteter med flere samarbeidspartnere. De skal delta på mange arenaer, både med rigging, rydding, vakthold på Fest i natt og med salg av mat. På Fest i Natt skal Burmesisk Forening, Thai-foreningen og den Fillipinske foreningen selge mat. Det samme skal de gjøre på den Internasjonale dagen (fredag 16.08). Der skal Frivillighetssentralen ha egen bod, der vi skal selge vafler og kaffe.

 

·       Fredag 16.08 klokka 20.00 arrangeres en mindre torgfest med skjenkebevilling, matservering og musikk fra 70- og 80-tallet og frem til i dag. Blant andre opptrer ”Stork” , Airport og bandet ”Starkers in tune”,18-års grense.

·       Søndag 18.08. arrangerer Stjørdal jeger- og fiskeforening fiskekonkurranse ved småbåthavna klokka 17.00. 

·       På søndag er det Quality-trimmen (19.Aug.), der skal frivillighetssentralen bidra med vakter og salg av mat.

 

Beste innslag

-Det er fremdeles mulighet for å melde seg på for å gå i tog eller å drive med enkel servering det er ingen påmeldingsavgift, men premie for beste innslag på 20 000 kroner. Meld deg på via Halsen Skolekorps sine nettsider, avslutter Jan Sakshaug. -Takk til våre sponsorer sparebank 1 smn som hovedsponsor og Gjensidige Stjørdal brannkasse.  Stjørdalsens blad er sponsor også på lik linje med Gjensidige.

 

 

Ingen skive på «Fest i natt»!

 

Under «Fest i natt» vil tre timers- reguleringen ikke gjelde etter 17.00, sier medlem i komiteen, Jan Sakshaug .Dette gjelder alle kommunale parkeringsplasser.

 

-Jeg må presisere at dette gjelder kun på kveldstid etter klokka 17.00 og ved kommunale parkeringsplasser.

Ketil Fiskvik i enhet kommunalteknisk, henviser til reglene på dagtid: Reglene om parkeringsskive og 3 timer gjelder alle dager unntatt lørdager, fra klokka 08.00 til 17.00. Se mer på www.stjordal.kommune.no.

 

 

Priser Fest i natt

 

Barn       50,-

Voksen                  150,-

Voksen med ledsager (LEDSAGER GRATIS)

(Ellers familie billett kr 400 uansett antall barn)

 

 

Egon har åpent på Fest i natt

 

Daglig leder for Egon Stjørdal,  Line Eidem åpner dørene under «fest i natt».

 

Hun ønsker å meddele at restauranten har tilgang til handicaptoalett. –Vi bistår gjerne med åpne dørene til de som trenger det. Våre åpningstider er som normalt.

Hverdager : Man. – tor. 11:00 – 23:00,

 Fredag : 11:00 – 24:00

 Lørdag : 11:00 – 24:00

 Søndag : 12:00 – 22:00

Les forrige sak:
Penger å hente for idrettslag

  Formålet med ordningen er å kompensere de kostnader som frivillige […]

Close