5 °C Stjørdal, NO
19/10/2021

Spar Hegra uke 42
XC60
Header-Bingo-med dato
XC90
XC40

Satser på ny hjemmelaget julemesse-suksess

Julemessesjefene i LHL i Stjørdal håper på storinnrykk i helga

JULEKLAR: Tre ivrige og rutinerte julemessearrangører som ser fram til LHLs tradisjonelle julemesse i helga. Fra venstre: Målfrid Feragen, Inger Nilsen og Hildur Teigen. JULEKLAR: Tre ivrige og rutinerte julemessearrangører som ser fram til LHLs tradisjonelle julemesse i helga. Fra venstre: Målfrid Feragen, Inger Nilsen og Hildur Teigen.

Julemessesjefene i LHL i Stjørdal setter priser på eksklusivt håndarbeid og håper på storinnrykk i helga.

– Kvinnfolkene i laget har strikket på harde livet. Helt som vanlig, sier Mali Øverkil. Rundt et bord sitter det tre rutinerte damer, sorterer og priser og legger fram til salg.

Stjørdal lag av LHL (Landsforeningen for hjerte- og lungesyke) er aktive og har i dag cirka 260 medlemmer. Mange av dem bidrar til en av de aller største aktivitetene gjennom året, nemlig julemessa.

– Dette er en veldig bra inntektskilde for oss. Ikke bare julemessa, men utlodninga vi har samtidig også, sier Øverkil.

Som vanlig er LHLs egne lokaler i kjelleren i Yrkesvegen base for julemessa. Her ligger det som alltid an til at det blir litt trangt, men ikke for trangt. Langs veggene kommer det til å stå bord etter bord med hjemmestrikkede gensere, sokker, votter, hjemmeprodusert julepynt og julegreier og ikke minst mye smakfullt.

– Flatbrød er alltid det aller mest populære. Men vi har også rosetter og masse andre julekaker, reklamerer LHL-damene.

De tar virkelig sin tørn for et aktivt lag, damene i LHL-kjelleren. De 260 medlemmene har masse aktiviteter, og særlig trimtilbudet i laget er Mali Øverkil veldig fornøyd med.

– Det er svømming, styrketrening, gruppetrim og bowling. Alt av aktiviteter er tilgjengelig for våre medlemmer og de koster bare 350 kroner i halvåret, reklamerer Mali Øverkil, som aller først nå ønsker at folk strømmer til julemessa 24. og 25. november.

Les forrige sak:
BEST PÅ ARRANGEMENT: Rådgiver ved næringsavdelingen Torbjørn Berg Strømstad (t.v.) og leder av den politiske komiteen for kultur, næring og miljø Tommy Reinås fra Miljøpartiet De Grønne er enige om at Stjørdal skal bli best mulig på arrangement.
– Vi skal være best på arrangement i Norge

De har en klar plan for hvordan Stjørdal skal bli best på arrangement

Close