-4 °C Stjørdal, NO
24/01/2021

Header-Bingo
SparHegra uke 04

Se i opptak: «Barnestreamen» med Nora og Vilje

Sakte og lokal barne-TV på s-n.no og på Stjørdals-Nytt sin Facebook-side

GODT FORMÅL: Nora Aasland (t.v.) og Vilje Kjesbu er klare for episode nummer to av «Barnestreamen». Nå har de bestemt seg for å gi «honoraret» til Sykehusklovnene, som de synes gjør en veldig viktig jobb for syke barn.

Lørdag klokka 18 er det klart for episode nummer 2 av «Barnestreamen» her på s-n.no.

Flere tusen var innom premieren forrige lørdag og nå er de livlige programlederne, Nora Aasland og Vilje Kjesbu, klare med episoden nummer to.

De fleste som streamer underholdning på nett for tiden oppgir et Vipps-nummer for å kunne få inn noen kroner til videre drift. Så også for «Barnestreamen», som noen tydeligvis fikk med seg også fra det første programmet. Det kom nemlig inn noen kroner til Vipps-nummeret, og programlederne har bestemt seg for å gi bort disse pengene til et hyggelig og veldedig formål. Valget falt på Sykehusklovnene.
– Sykehusklovnene gjør en morsom jobb for syke barn. Vi håper at klovnene kanskje vil se på «Barnestreamen» også. Det hadde vært gøy, sier 12-åringene Nora Aasland og Vilje Kjesbu.
De har allerede vippset videre kronene de fikk inn under første sending, og det føltes godt.
– Det er fint, sier jentene uvanlig kort.
For som regel er de litt mer pratsomme. Det kommer du til å merke igjen på lørdag kveld. Klokka 18 er det nemlig klart for en ny episode av «Barnestreamen» på s-n.no. Med seg i ryggen har de mange hyggelige tilbakemeldinger fra debuten på sin lokale barne-TV.
I premieren viste de fram sine snekkerkunster. Hva de skal gjøre på lørdag blir en hemmelighet, helt til klokka 18.

 

Les forrige sak:
LOKALPRODUSERT: - Vi er opptatt av lokalproduserte varer, sier May Anita Larsen og Einar Sigurd Kjelbergnes på Storflor Nordre i Flora. Nå vil de krydre antikkbutikken med lokal drikke og mat.
– Cider er kos og skal nytes sammen med god mat

May Anita Larsen og Einar Sigurd Kjelbergnes satser på produksjon av eplecider

Close