4 °C Stjørdal, NO
19/10/2021

Spar Hegra uke 42
XC60
Header-Bingo-med dato
XC90
XC40

Se stor bildeserie fra premierefesten: – Aldri på de siste åtte årene har jeg sett slik stemning

Lørdag kveld kjørte Lånkerevyen i gang årets premiere på «Tilbake til fremtiden» på Trudvang. (Foto: Guro Storli Aune)

Årets premiereforestilling av Lånkerevyens «tilbake til fremtiden» åpnet på Trudvang med et brak.

– Aldri på de siste åtte årene på Lånkerevyen har jeg sett den stemningen som er her i kveld, fortalte ordfører Ivar Vigdenes.

Det var ingenting å si på stemningen da revygjengen satte i gang årets store forestilling lørdag kveld. Latteren klirret i veggene fra start til slutt, og det var tydelig at folk etter 18 måneder i koronakoma var klare for litt action.

Ordføreren ble selv trekt opp på scenen på et punkt, hvor han på under fem minutter plutselig hadde takket ja til å gifte seg med Christer Nilsen.

– Jeg har mine betraktninger, litt alvor i dette her. For det første, når dere inviterer noen i salen opp kan det neste gang være greit og ikke ta opp noen med vielsesrett. Nå har jeg ordnet meg med Malin, mens Pål og Christer de er gift, spøkte Vigdenes etter stuntet.

Videre kunne Vigdenes legge til at han for to år siden var noe skuffet da det var første gang det ikke var noe sketsj som gjorde noe mot ordføreren.

– Det var litt surt må jeg innrømme. Og i den anledning må jeg si det er litt skuffende i dag også, det holder ikke med en pandemi, full nedstegning og 17 pressekonferanser, det hjelper ikke. Men når en Lånkbygg foreslår å legalisere heimbrent, fortsatte ordføreren mens latteren sto i rommet.

Her kan du se alle bildene fra premieren: 

 

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Les forrige sak:
Kraftig bot og anmeldelse etter kontroll

Close