2 °C Stjørdal, NO
23/03/2019

Seier til Create Media UB

Create Media UB har all grunn til å være fornøyd med et fantastisk resultat under årets fylkesmesse. De mottok premier for 6 000 kroner.

 

Create Media UB fra Ole Vig videregående skole tok hele seks priser under fylkesmessa for ungdomsbedrifter på Levanger og ble dermed kåret til beste ungdomsbedrift i Nord-Trøndelag. På andreplass kom Smooth UB også fra Ole Vig med fem priser.

Det var stor jubel blant elevene fra Ole Vig videregående skole under premieutdelingen for årets fylkesmesse for ungdomsbedrifter. Med første- og andreplass totalt sikret Create Media UB og Smooth UB seg deltakelse under årets norgesmesterskap for ungdomsbedrifter på Lillestrøm i mai.

Ole Vig videregående skole ble klart beste skole under fylkesmessa på Levanger. I tillegg til alle prisene til Create Media og Smooth UB, tok førsteklassebedriften Sound of Media UB to førstepriser og Mass Media UB en andrepris og en tredjepris.

Hele 33 ungdomsbedrifter deltok på årets fylkesmesterskap, noe som var mer enn en fordobling fra fjorårets messe. Kvaliteten på deltakende bedrifter var også meget høy.


Coop Storlien artikkelnivå

Smooth UB tok fem priser og ble dermed kvalifisert til å delta under norgesmesterskapet for ungdomsbedrifter.

 

Smooth UB solgte blant annet smoothie og kaffe på sin stand under fylkesmessa.

 

Sound of Media UB fikk to førstepriser noe som er en svært god prestasjon av en førsteklassebedrift.

Les forrige sak:
Lisbeth Gederaas er seniorrådgiver i Artsdatabanken, bosatt på Stjørdal. Her i ferd med å kartlegge flora ved Husåsen i Re-Opheimmarka under Naturvernforbundets slåttedag med et groblad i hånden. I kveld holder hun foredrag om arter på Norsk svarteliste.
Fremmede arter i kveld

  Vi trenger mer kunnskap om fremmede arter og deres påvirkning, […]

Close