2 °C Stjørdal, NO
31/03/2020

Seks lokale lag med finalesjanser

Det kan bli gull, heder og ære i Storsjöcupen

Tårer og jubel i skjønn forening etter at Fram jenter 13 ble klare for kvartfinale etter straffesparkkonkurranse. Tårer og jubel i skjønn forening etter at Fram jenter 13 ble klare for kvartfinale etter straffesparkkonkurranse.
SN vippskampanje 1 mobil artikkel

Fredagskampene i Storsjöcupen nærmer seg slutten. Fortsatt er det seks lokale lag som har finalemuligheter i cupens A-sluttspill.

De yngste av disse er Frams jenter 13-lag som vant en høydramatisk 8-delsfinale mot Trygg/Lade etter straffesparkkonkurranse. De spiller fredag kveld kvartfinale mot Charlottenlund.

Fram har ytterligere et lag som har finalemuligheter. Det er klubbens gutter 14-lag som spiller kvartfinale, også de mot Charlottenlund fredag kveld. I samme klasse spiller også Malvik kvartfinale sent fredag kveld. De møter argentinske Tucuman.

SN vippskampanje 1 mobil artikkel

I jenter 14 er både Malvik og Hommelvik i kvartfinale. Malvik møter sterke Bangkok, mens Hommelvik har noe mer overkommelige Åfjord i sin kamp.

I gutter 16 er to lokale lag klare for hver sin semifinale. Både Selbu og Stjørdals-Blink har vunnet sine kvartfinaler, mens semifinalemotstanderne foreløpig ikke er klare.

I tillegg skal også Hommelvik Guts spille semifinale i paratrophy-klassen lørdag formiddag.

 

Les forrige sak:
(Illustrasjonsfoto)
Kjørte ned strømstolpe langs 705

Bil skal ha kjørt av veien

Close