13 °C Stjørdal, NO
15/07/2020

Seks poeng bak Eidsvold

GODKJENT DEBUT: 1986-modellen Mads Christian Verhaug har forlatt Eidskog og signert for Stjørdals-Blink. Verhaug spilte hele andreomgangen mot Eidsvold Turn og gjorde en god innsats i sin første kamp. Her kjemper han mot én av hjemmelagets målscorere, Jan Miguel Borsheim. Til venstre Eirik Langsæter.

 

Det ble et typisk toppoppgjør på Myhrer gress. Målsjansene var ikke mange, men hjemmelaget lyktes med å sette to av sine bak Blink-keeper Vebjørn Skeide. Det ble avgjørende, og nå har Stjørdals-Blink seks poeng opp til tabelltoppen. Det ser med andre ord tøft ut med tanke på spill i 2. divisjon neste sesong.

 

Målene Eidsvold scoret var av det bitre slaget. Etter 12 minutter skjøt Jan Miguel Borsheim fra langt hold. Skeide sto på fire meter, men ble nok like overrasket som alle andre av duppen skuddet fikk. Hjulpet av medvind føk nemlig ballen rett i mål til 1-0. Kort tid etter revansjerte Skeide seg med en mesterlig redning da en av Eidsvolds spillere var alene gjennom og kunne økt til 2-0.

 

Stjørdals-Blink måtte dermed jage utligning resten av kampen, og spesielt i andre omgang foregikk mer og mer av spillet inne på Eidsvolds banehalvdel. Kristian Hågensen Aune, en av to debutanter på Blink, kriget på sentral midtbane og ga klart signal om at han vil være med å kjempe om en plass på laget utover høsten. Mats Lillebo kjempet godt som spiss gjennom hele kampen, og også Mads Christian Verhaug, debutant nummer to, viste mye bra den ene omgangen han spilte på topp. Savnet av skadde Nedzad Sisic og karantenerammede Sondre Hopmark Stokke ble imidlertid tydelig. Sisic og Stokke var begge med sørover og så kampen fra tribuneplass sammen med et imponerende antall Stjørdals-Blink-supportere.

 

Seks minutter før slutt kom avgjørelsen. Stjørdals-Blink var blitt tildelt frispark like utenfor Eidsvolds 16-meter, men hjemmelaget kontret raskt etter det mislykkede forsøket. Til slutt kunne David Jansen heade inn 2-0.

 

 

 

Les forrige sak:
Et lite knippe av teaterets utøvere i billettluka på Solheim er klare for billettsalg. Morten, Per Morten, Frøydis, Janne Iren, Sigrun og Ketil Einar.
Nye høyder med Stjørdal Teater

  Etter mange kvelder med øvelser og teatralske oppsettinger er gjengen […]

Close