18 °C Stjørdal, NO
17/07/2018

Selbu «årets klubb 2011»

Sist oppdatert

Nardo Bil XC90 – post
Nardo Bil XC60 – post
Nardo Bil V90 – post

 

Juryens begrunnelse gjengis hos NeaRadio:

”Årets klubb har etter hvert blitt en klubb som virkelig har satt spor etter seg i både sitt eget idrettslag, i Trøndelag og i Norges idrettsverden forøvrig.Spesielt gjelder dette seniorlaget, men også den gode rekrutteringen i bredde, hvor flere spillere hevder seg i toppen.Dette beviser at det er mulig for et håndballag fra ei bygd med 4000 innbyggere å spise kirsebær med de store. I løpet av de siste ti sesongene har klubben vært blant de 14 beste lagene på kvinnesiden i Norge med spill i elitedivisjonen eller toppen av 1.divisjon. I denne perioden har klubben hatt to spillere på Norges kvinnelandslag, og har også hatt to spillere i U-VM denne sommeren. I kommende sesong har klubben påmeldt 14 lag og tatt i betraktning av at bygda bare har èn hall og ca 4000 innbyggere, er dette med på å understreke den gode jobben som klubben gjør.”

 

– Utrolig artig, og dette gir naturligvis inspirasjon til å fortsette det gode arbeidet, sier Harry Størseth, styreleder i Selbu IL Håndball, til Nea Radio.

Franzefozz mai18 banner

Les forrige sak:
Jan Algar Selin er ute med sin andre bok om lokalhistorie. Denne gang har boken fått tittelen « Foran og bak disken» og har blitt en bok om handelshistorien i Stjørdal med landhandel, kjøpmenn og annen virksomhet.
En bok om handelshistorien

  Igjen har Jan Algar Selin greid mesterstykket å dokumentere viktig […]

Close