14 °C Stjørdal, NO
26/05/2020

Spar Hegra uke 22
Klar ferdigbetong unicon

Selbu tok Lånke-skalpen

Måtte bite i gresset for Selbu i Lykkelandet

Selbu klarte det ingen andre har klart denne sesongen, nemlig å slå Lånke. 4-3 ble det etter en dramatisk avslutning. (Foto: Lånke Fotball) Selbu klarte det ingen andre har klart denne sesongen, nemlig å slå Lånke. 4-3 ble det etter en dramatisk avslutning. (Foto: Lånke Fotball)

I sesongens åttende kamp kom Lånkes første poengtap, og det var Selbu som påførte seriefavorittene årets første tap. Hjemmelaget vant 4-3 på Hovedbanen, etter å ha vært i føringen det aller meste av kampen.

Mål preger kamper heter det ofte i fotballen, og sånn ble det absolutt på kunstgresset i Selbu lørdag ettermiddag. Først sendte Håkon Gullbrekken hjemmelaget i ledelsen allerede etter to minutter. Lånke utlignet ved Tom-Rune Hønnås, men så; Ett minutt før pause satte Vegard Farmen inn 2-1 og ett minutt etter pause var Kristian Aftret Haave frampå. Dermed var det hjemmelaget som kunne styre kampen. Selbu fikk også 4-1 ved Even Græsli før Fredrik Sjøvold reduserte for Lånke i det 77. minutt. Tre minutter på overtid scoret Lånke nok en gang, men nærmere poeng kom ikke opprykksfavorittene denne gangen.

SN vippskampanje 1 mobil artikkel

Dermed er Lånke på andreplass, tre poeng bak NTNUI 2 som har en kamp mer spilt. Selbu tok et byks på tabellen og er nå nummer fire med sine tolv poeng. De har også to kamper til gode på de fleste lagene i divisjonen.

 

Les forrige sak:
FULLT TEAM: Pappa Espen Myhr Grandalsmo (t.v.) og stefar Anders Bakken (t.h.) støtter opp under satsingen til Sebastian Myhr Bjerkli. Nylig kjøpte de bussen til Tommy Rustad.
Sebastian (11) gir full gass

Har kjøpt Tommy Rustads gamle buss

Close