9 °C Stjørdal, NO
30/05/2020

Selbu vant prestisjekamp – igjen

Slo naboene fra Lånke for andre gang denne sesongen

Kristian Aftret Haave scoret to og var sterkt delaktig i at Selbu slo Lånke 4-1 fredag kveld. (Foto: Privat) Kristian Aftret Haave scoret to og var sterkt delaktig i at Selbu slo Lånke 4-1 fredag kveld. (Foto: Privat)

Det er alltid stor prestisje knyttet til oppgjørene mellom lagene på hver side av «skogen». Fredag kveld var det Selbu som var hakket bedre enn Lånke i 5. divisjonskampen på Tønsåsen. Lånke ligger best plassert på tabellen av de to lagene, men begge kampene mellom de to lagene har endt med Selbu-seier.

Hjemmekampen i juni vant Selbu 4-3 og fredag kveld scoret de nok en gang fire ganger mot Lånke. Denne gangen ble det imidlertid bare med ett Lånke-mål.

SN vippskampanje 1 mobil artikkel

Olaf Skive var målscorer for Lånke, mens to scoringer av Kristian Aftret Haave og ett hver av Thomas Aune og Vegard Kjøsnes sørget for Selbus fulltreffere.

Les forrige sak:
SISTE MØTE: Lilly Kåsen møtte som varamedlem i utvalg for miljø og samfunn i sitt siste politiske møte. Slutten på en lang politisk karriere ble selvsagt markert med kaffe og kaker. (Foto: Heidi Horndalen)
Politisk punktum etter 50 år

- Det kjedeligste jeg visste var å diskutere inhabilitet og skogsbilveier

Close