3 °C Stjørdal, NO
02/12/2020

Selbu vant prestisjekamp – igjen

Slo naboene fra Lånke for andre gang denne sesongen

Kristian Aftret Haave scoret to og var sterkt delaktig i at Selbu slo Lånke 4-1 fredag kveld. (Foto: Privat) Kristian Aftret Haave scoret to og var sterkt delaktig i at Selbu slo Lånke 4-1 fredag kveld. (Foto: Privat)

Det er alltid stor prestisje knyttet til oppgjørene mellom lagene på hver side av «skogen». Fredag kveld var det Selbu som var hakket bedre enn Lånke i 5. divisjonskampen på Tønsåsen. Lånke ligger best plassert på tabellen av de to lagene, men begge kampene mellom de to lagene har endt med Selbu-seier.

Hjemmekampen i juni vant Selbu 4-3 og fredag kveld scoret de nok en gang fire ganger mot Lånke. Denne gangen ble det imidlertid bare med ett Lånke-mål.

Olaf Skive var målscorer for Lånke, mens to scoringer av Kristian Aftret Haave og ett hver av Thomas Aune og Vegard Kjøsnes sørget for Selbus fulltreffere.

Les forrige sak:
SISTE MØTE: Lilly Kåsen møtte som varamedlem i utvalg for miljø og samfunn i sitt siste politiske møte. Slutten på en lang politisk karriere ble selvsagt markert med kaffe og kaker. (Foto: Heidi Horndalen)
Politisk punktum etter 50 år

- Det kjedeligste jeg visste var å diskutere inhabilitet og skogsbilveier

Close