12 °C Stjørdal, NO
13/07/2020

Selbuhus kjøper Selbu Byggtre

Ferdighusfabrikken blir en totalleverandør

Styreleder Mikal Langseth i Selbuhus har i dag signert avtalen som gjør at Selbu Byggtre AS blir en del av Selbuhus-konsernet. (Arkivfoto) Styreleder Mikal Langseth i Selbuhus har i dag signert avtalen som gjør at Selbu Byggtre AS blir en del av Selbuhus-konsernet. (Arkivfoto)

Selbu Byggtre AS blir nå en del av Selbuhus-konsernet etter at eierne i de to firmaene i dag signerte avtalen om oppkjøp.

Selbu Byggtre er godt etablert i markedet med element, hytter og garasjer og omsatte i fjor for 58 millioner kroner. Selskapet har 25 ansatte.

Med dette oppkjøpet vil Selbuhus-konsernet bli en totalleverandør av boliger, hytter, elementer og garasjer i Midt-Norge. Konsernet som ble etablert i 1924 består av Selbuhus Industrier AS, Selbu Byggevare AS, Selbuhus Rørleggerservice AS og Selbu Husflid AS, vil ha rundt 100 ansatte og en samlet omsetning på rundt 200 millioner kroner, heter det i en pressemelding fra Selbuhus og Selbu Byggtre.

– For begge parter har fortsatt lokalt eierskap hatt høy prioritet. Med denne avtalen vil man oppnå synergier som vil sikre positive insentiver i forhold til selskap, ansatte i alle selskaper, samarbeidspartnere og lokalsamfunn, heter det i pressemeldingen som er signert av styreleder Mikal Langseth i Selbuhus og styreleder Åge Kjeldstad i Selbu Byggtre.

Den formelle overtakelsen vil skje 1. oktober 2019.

Les forrige sak:
Kent Robert Lundemo (t.v.) og Karl Småland fra politiet i Værnesregionen kom til unnsetning for to unge kvinner sent torsdag kveld. De to kvinnene skal etter forholdene ha det bra etter en strabasiøs tur på tvers av Trøndelag. (Foto: Politiet i Værnesregionen)
To kvinner på tur måtte ha politi-hjelp

Utslitt etter tre mil på tur i gjennombløtt terreng

Close