2 °C Stjørdal, NO
20/10/2019

Selbusportens bakkeløp

: Tomas Renå (603) Hommelvik, tok teten fra starten og den holdt han inn til mål på Åsbaret.

 

Selv om deltakerne ikke ser så mye av utsikten oppover bakkene så er Selbu sentrum og Selbusjøen ramme om stigningen opp til Åsbaret.

 

Fra starten er det rett i en motbakke som er lang og bratt til den flater litt ut. Nok til at løperne kan få igjen pusten og roe pulsen. Dermed er det inn i en ny bakke som blir bare brattere og brattere før målgang på Åsbaret. Vel 2 kilometer og rundt 130 meter stigning hvor melkesyren kan komme fort dersom en ikke disponere kreftene riktig.

 

Coop Storlien artikkelnivå

Nytt av året var at 10 åringene fikk starte og sammen med trimklassen og konkurranseklassen var det rundt 40 stk som gjennomførte løpet. Ikke så mange deltakere som før noe som kan skyldes andre aktiviteter.

 

Ulteira IL i Trondheim og Hommelvik IL stilte med bra tropp, men litt for tynt fra Neadalen.  Ekstra moro er det da å se at mange skiløpere tar dette som en test før de får snø under bena. Kanskje flere skiløpere burde ha tatt dette som en treningsøkt?

 

Vinner i herreklassen ble Tomas Renå på tiden 8.06 minutt.  Eiril Fuglem Renå fikk bestetid blant damene på 9.59 minutt. Begge stiller for Hommelvik IL. Løyperekorden har Sondre Nonstad Moen på tiden 7.04 minutt.

 

 

Les forrige sak:
Å tenke ut nye løsninger er viktig i prosjektet og «Menn i helse» er ett av dem, sier leder Terje Johnsen
Omsorg 2030 – tilpasset fremtidens eldrebølge

  Samtidig understreker han at ressurssparing ikke skal bety et dårligere […]

Close